Baka pepparkakor och julstress..

Jisses jag tror tametusan att jag har fått lite julkänslor.. Jag tycker om julen , har väl egentligen alltid gjort det. Men sen är jag inte julhitler som min lillasyster, som väljer vad hon ska ha på sig för kläder ett år innan julafton. Men det är mysigt. De senaste åren har vi firat hemma hos oss, de första åren jag och Rickard var tillsammans så åkte vi runt till alla ställen. Eftersom både han och jag har föräldrar som är separerade vilket betyder ett himla farande. Dessutom mor och farföräldrar på det. Ja ni förstår ju själva, man satt inte still många minuter.

Så året då Lowa kom så bestämde vi oss för att fira hemma o de som ville fira med oss fick helt enkelt komma till oss. Så nu samlas vi allihop här. Släkten från båda håll och det är riktigt mysigt. Visst man hinner väl egentligen inte säga många ord till våra gäster för man springer mest runt som yra hönor och fixar allt.  Men jag tycker ändå om det, att omfamnas av människor som vi älskar. ♥ Själva julstressen och trängas bland folk överallt det gillar jag inte. Men att vi bara alla är här. Känner att jag längtar lite. Hur firar ni jul?

Sen längtar jag också lite tills annandagen, för då åker vi iväg. Två dagar i Göteborg på hotell. Vi gjorde det förra året också, åkte iväg efter jul. Så himla skönt att bara få slappna av och ro om varandra. Självklart har vi bokat vårt favorithotell, ni minns sist vi var där va?MG_8858 MG_8865 MG_8895
Ni hittar hela inlägget HÄR från vår förra vistelse.

I helgen passade vi på att baka lite egna pepparkakor, barnen älskade det =)
Bilderna nedan är tagna med canon powershot g7x som jag i samarbete med Canon har fått testa lite. Jag har inte hunnit lära mig hela än, men som med alla Canon kameror så tycker jag att den är väldigt enkel att förstå sig på . Jag gillar att jag på ett smidigt och enkelt sätt kan fota i Raw och lägga in och redigera.. Och för att vara tagna med en kompaktkamera så är jag riktigt nöjd. Mer kommer=)
IMG_0386 IMG_0401 IMG_0405 IMG_0416 IMG_0425 IMG_0426 IMG_0429 IMG_0433
Mjölet var väl trots allt det roligaste tyckte Lowa 😉 ♥

Vi har också hunnit med att beställa soffa, jag längtar efter att vi ska få fixa till, dock kommer den inte leveras förrän i mitten av Januari , så jag får snällt vänta. Men det blev iaf en ganska ljus soffa men jag tror det kommer bli  riktigt snyggt!  Sen behöver vi bara fixa ett nytt bord, jag tror det kommer bli ett marmor för det har jag ju kärat ner mig i totalt. 🙂

Sen är jag sugen på ett hus också.. Men hörni, allt har sin tid 🙂 men jag hatar att vänta hihi. 

Nu ska jag krypa ner och sova ett par timmar. Kram till er alla ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg