Okategoriserade Vardag

Mitt i veckan..

30 november, 2011

God Morgon. Får bli ett inlägg från telefonen.. jag orkar inte starta upp datorn,höjden av lathet. 🙂 Leia är på dagis,Rickard jobbar.. Vad gör man då? blir nästan lite knäpp av att ha egentid :p tur Ronja snart kommer och gör mig sällskap.. 🙂 idag ska Leia sova på dagis för första gången.. hoppas det går bra.. Saknar henne så när hon är där.. 🙁 Men hon verkar ju trivas.. för lämningarna går bättre.. dock har Rickard fått ta det nu ett tag… jag tycker det är för jobbigt sen sist 🙁 I eftermiddag ska jag iväg på möte igen.. i grupp.. blää.. lite ångest men det kunde varit värre.. Nehe dags att avsluta.. ha en fin onsdag..

2 Kommentarer

 • Reply Linda Olsson 30 november, 2011 kl. 11:21

  Myyys mä fika! 😀
  Hoppas det går bra för korven att sova på dagis idag! <3

  Puss!!

 • Reply Anonym 30 november, 2011 kl. 11:30

  Haha ja det är sant dom är ju syskon men det båda högg och blev varmt i hjärtat <3 ååå jag längtar sååå…. Ja tack för kaffet och jag kände efteråt att jag fick ett liten wow upplevelse att jag var på riktigt bra humör idag wohoo ;P. Klart vi ses snart igen 🙂 bara att du hör av dig när du har tid och lust och så.. Du kan ju alltid få komma och räkna matte med mig 🙂 mhihihii. puss<3

 • Lämna en kommentar