Okategoriserade Vardag

Är det därför jag är trött och mingelkvällar..

28 september, 2016

God kväll fina ni. Har tänkt flera gånger att kika in här under dagen, men jag har inte hunnit. Jag har suttit med papper hela dagen på jobbet. Jag har legat lite efter då fokus varit på lite annat nu under mässan osv. Men skönt att vara tillbaka till det normala. Men jag har fortfarande väldigt trött, my god. Snart börjar jag undra om det ska vara såhär på hösten. Jag fryser även hur mycket som helst, går med höstjacka inomhus på jobbet.. Lite galet, börjar fundera på hur jag ska överleva vintern när jag redan fryser. Jag skulle lätt kunna ta en sista minuten till värmen, en vecka. Min kropp mår bra av värmen, jag känner att skuldran verkligen ger sig till känna nu. Kanske därför jag är trött också? En fritidsfröken sa att jag kanske ska kolla upp järnvärdet eftersom jag just fryser så mycket? Har ni några erfarenheter?

Tänk att det kunde bli så gnälligt här inne i bloggen bara för att det blev lite höst 😉 Men jag ber er , ha tålamod. SNART ska jag berätta något roligt, fantastisk, och spännande. Sitter med ett litet leende. Nu blir ni nyfikna,men jag lovar er, det är värt att vänta på 😉

Nu till något helt annat. Minns ni när vi hade invigningskväll av vår butik? Läs HÄR .Nu ska vi köra ännu ett event. En mingelkväll. Sist blev det succé och jag tror det kommer bli lika bra denna gång. _14A8209
Så håll utkik HÄR där ni kan anmäla er, ni som bor i Motala. 🙂

Jag planerar även att ha ett event för bloggare, jag har bara inte bestämt mig för datum ännu, men jag tänker mig någon gång under hösten nu. Det kan bli riktigt bra.. Mer om det också. ♥

I eftermiddags åkte vi och fyllde på barnens garderober lite, de behöver verkligen så mycket nytt nu. Och i vårt garderobs dessutom, åh vad jag måste ta tag i det. Ska försöka orka kanske på lördag? Rickard ska hjälpa min mamma som ska flytta på lördag så han kommer nog inte vara supersugen på att fixa bland våra garderober här hemma. Jag och Rickard behöver också fylla på våra garderober, men när jag sa det till honom idag, så tyckte han inte att jag behövde fylla på min garderob, och sen ett litet leende, förstår inte vad han menar? =P
Jag tänker tametusan INTE frysa som jag gör. Här ska beställas kläder. 🙂

Kram.♥

1 Kommentar

  • Reply Marie 28 september, 2016 kl. 21:56

    Jag fryser också, sitter med stickad tröja och filt på mig här nu. Ja värmen gör gott, men jag vill ha höst nu allt =D

    Spännande vad du har för grej på gång =D

  • Lämna en kommentar