Okategoriserade

Det måste vara ett tecken och fotoskola!

10 april, 2016


God morgon. Ligger och drar mig i sängen och njuter av barnen som leker. Måste helgerna gå så himla fort?

Snart blir det en lång frukost och sedan ska vi pyssla ihop lite egentid jag och Rickard. Vi är alldeles för dåliga på att göra saker på tu man hand.. Men det ska bli ändring på det. 

Igår rensade vi lite här hemma, det har blivit standard på helgerna och det är så skönt. Hittade ett par små strumpor barnen hade  när de var nyfödda.. Det är sjukt vad sugen jag är på en liten bebis.. Det är en kvinnlig grej va? Graviditeten, förlossningen, doften av en nyfödd bebis…  Och ironiskt nog kom denna upp som ett minne på Facebook idag..


Det måste ju vara ett tecken eller hur.. Haha 🙂

Jag har även tänkt börja köra en liten  fotoskola härinne, vad tycker ni om det? 🙂 ni får väldigt gärna kommentera vad ni önskar för tips i min fotoskola!

Kram och godmorgon!

7 Kommentarer

 • Reply Fröken M 10 april, 2016 kl. 08:08

  haha, det är bara att sätta igång och försöka skaffa en liten till !

  Jag är nog dock helt “okvinnlig” på den punkten för jag längtar inte alls efter fler småttingar och jag tycker snarare att det är JÄTTE SKÖNT att V blivit så stor att han är en liten person som man faktiskt kan hänga med 🙂
  Men jag avgudar min guddotter Ella och myser gärna med henne när jag får chansen.
  ( sen lämnar jag gärna tillbaka henne till föräldrarna efter en stund )
  Kram

  • Reply angelicasandberg 12 april, 2016 kl. 19:43

   Det är väl härligt att få vara lite “okvinnlig” haha 😉 Alla är man olika, men visst är det underbart när de är större också och man kan ha långa diskussioner med dom.. jag tycker alla åldrar har sin charm, förutom trotsåldern ahah 😉 Kram fina

 • Reply Ida 10 april, 2016 kl. 09:54

  Jag skulle älska fotoskola. Jag vill lära mig allt! Drömmer om att en dag jobba som fotograf.

  • Reply angelicasandberg 12 april, 2016 kl. 19:42

   Vad roligt att höra. Jag hoppas du en dag kan följa din dröm. Första delen är nu ute, kommentera gärna om det är något specifik tips du vill att jag tar upp. Kramar

 • Reply Cecilia 11 april, 2016 kl. 11:16

  HEJ, tack vare din underbara vän Madeline Ilmrud har jag fått lära känna dig har på din blogg. Ni är två underbara kvinnor som inspirerar mig mycket. Läser era bloggar så fota jag kan och hinner.

  Jag har haft glasögon sen jag var liten. Har alltid haft ljust hår. Men med åldern har det blivit mörkare åt det bruna hållet. Så har alltid haft bruna glasögon. Men denna gången blev det rosa på insidan och svarta på utan i plast. det är “CALVIN KLEIN JEANS” från “SYNOPTIK” jag är mycket nöjd med att ha köp de där. Fanns mycket fint att välja på där och också trevlig personal.

  Om jag får vara ditt smak råd så passade du bättre i de stora glasögonen i plast. Så ta något åt det hållet.

  Va spännande photo skola. Skulle vilja lära mig allt om photografering. Är en ny börjare.

  KRAM Cecilia

  • Reply angelicasandberg 12 april, 2016 kl. 19:41

   Hej cecilia! Tack för din otroligt fina kommentar och roligt att du vill följa med och tycker om min blogg. Det uppskattar jag massor.
   Jag håller mig att jag ska ha plastbågar och tror det kommer bli några åt det hållet. jag har dock lämnat tillbaka de två jag hade hemma =P Men ska leta vidare och hoppas att jag hittar några.. Ska besöka synoptik, tack för tipset.

   Första delen av fotoskolan är nu ute, där har man även chans att önska vad man vill att tipsen ska handla om.

   Ha en fin kväll. Kramar

 • Reply JennyLilja 15 april, 2016 kl. 14:56

  Hej!

  Jag skulle vilja veta hur man ska använda sig av alla funktioner på systemkameran. Har en här hemma och vill gärna fotografera mer, men jag har liksom glömt bort hur man använder de olika inställningarna. Oftast har ju kamerorna ungefär samma inställningar.

  Tackar på förhand och håller tummarna!

  ~~ Jenny Lilja ~~

 • Lämna en kommentar