Okategoriserade Vardag

Eftermiddag med kaos och har ni testat gravidbälte?

26 januari, 2017

Vilken eftermiddag. Pjuh! En såndär eftermiddag fylld med kaos. Barnen är övertrötta och på dåligt humör båda två och dessutom går det efter varandra och retas. Tänk att dagarna kan se så olika ut ibland. Det är väl tur det visserligen. 🙂 Det är ju ändå fredag imorgon, som vanligt så går veckorna så sjukt fort, kanske beror på att man i stortsätt har fullt upp jämt.

I helgen ska jag installera ett gravidbälte i bilen? Har ni testat det? Jag har tidigare inte testat det så det ska bli intressant att få göra det. I samarbete med Besafe.se så har jag fått chansen att prova bältet. Efter att ha läst på lite om själva bältet så inser jag vad bra det är om olyckan skulle vara framme.

_14A3350
Så jag tänkte passa på att montera det nu i helgen och visa er lite mer ingående hur det fungerar och hur vi gravida bör skydda våra små i magen under våra bilfärder.
Nu hoppas man ju sjävklart inte att olyckan ska vara framme , men om den mot för modan skulle vara det känns det skönt att man skyddar bebis i magen på bästa sätt man bara kan.♥

Har de senaste veckorna blivit överraskad när jag kommit till förskolan för att hämta Lowa. Hon är verkligen intresserad av bokstäver och att skriva själv. Hon sitter ofta och över på bokstäver och sitter även och lyckas stava orden själv genom att lyssna sig fram.
Så himla duktig verkligen. Förra veckan hade hon hjälp en fröken att skriva lappar till vart de olika klossarna skulle vara på förskolan. Stolt som en tupp tog jag kort såklart.

IMG_4604 IMG_4697
Hon hade även skrivit en påminnelse lapp till fröken Mella, att hon inte skulle glömma att ta med sig hennes brev hem som Lowa hade gjort.. Tyckte det vad gulligt. Och att Lowa har stavat Ta med, MÄ,  riktigt östgötska det där! ♥ Undra vad det ska bli av henne 🙂 Tror jag ska köpa en pysselbok till henne med massor av bokstäver, det skulle hon nog gilla att sitta och fylla i och lära sig ännu mer. Känns som en självklarhet att uppmuntra när hon tycker det är så intressant och när hon redan nu är så duktig. ♥

Ikväll ska jag skämma bort mig själv riktigt ordentligt, ska lägga mig i ett varmt bad och passa på att lägga håret i inpackning, det gör jag alldeles för sällan och sen jag blev gravid har mitt hår inte riktigt varit sig själv. Det kan Jenny intyga, undra hur roligt hon tycker det ska bli att färga mitt hår på Lördag? haha!
Men en inpackning ska bli skönt, ska nog även leta reda på om jag kanske har någon ansiktsmask liggandes. Ibland behöver man skämma bort sig själv lite extra!

Kikar in lite senare!

Kram/ A

1 Kommentar

  • Reply Mirre 26 januari, 2017 kl. 20:05

    Men så gulligt och så bra att ha ett gravidbälte

  • Lämna en kommentar