Graviditet nummer 3 ♥

Förvärkar, besöket hos sjukgymnasten och bärsele.

26 april, 2017

-Annons i samarbete med babybjörn.se-

Ännu en dag till ända. Krypt ner i sängen för ett tag sen. Haft några riktiga förvärkar nu ikväll så tänker att det är bäst att lägga sig och vila så mycket som det går. Inte så trevligt sällskap kanske. Men så är det. Känner att det kanske är bäst att se till att förlossningsväskan snart är färdigpackad, det är en del saker till som saknas. Rätt var det är så är det ju dags. Eller så går jag över tiden? Nej sån otur ska jag väl inte ha denna gång?
Tvättat upp en gång till av bebiskläder i helgen, sitter och kikar på dom lika mycket varje gång och undrar hur små de är. Det är helt galet, kommer även dessa kläder vara förstora för bebis när hon kikar ut? Eller precis lagom? Tänker att jag ska packa i både storlek 50 och 56:)

Har kikat på lite nyheter som kommit in, alla vår och sommarnyheter, så fina. Men det känns ju galet att handla på sig sånt, speciellt när det snöar och haglar vissa stunder på dagen samtidigt som det två sekunder senare är sol. Vi får se vad det är för väder när hon tittar ut. Jag hoppas inte att det är snö och hagel i maj, utan att våren verkligen har kommit då! ♥

Tänkte uppdatera er om mitt besök hos sjukgymnasten som jag hade idag. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag blev inte mycket klokare ärligt talat. Hon gjorde en bedömning att jag har kraftig foglossning i bäckenbotten. Inte så mycket i ryggen tack och lov, utan det mesta sitter fram precis som jag känner. Men det finns inte så mycket att göra, påbörja behandling med tex akupunktur var alldeles försent. Man brukar komma tidigare, men det är ju svårt att söka tidigare när man inte har problem.. Mitt har ju kommit väldigt sent. Så det är mest att gilla läget, fick lite tips om hur jag ska röra mig, sova osv. Men jag vet ju redan allt det där, vilket sjukgymnasten också insåg. Hon sa att hon inte riktigt visste hur hon skulle hjälpa mig. Hon kände sig nog lite maktlös. Något hon tipsade om som jag aldrig tidigare hört, och som nästan gav mig lite rysningar. Det var att man kunde smärtlindra sig på blygdbenet ovanför fiffi med kyla. Krossad is inlindad i en handduk? Det hade visat sig vara effektivt sa hon. Men bara tanken av att frysa ner stackars fiffi så.. Dessutom borde jag ju berättat att jag hellre äter isen än att ha den där haha. Eftersom det är min största craving 😉 Vi får se om jag vågar mig på att smärtlindra på detta sätt :p
Så jag får helt enkelt kämpa vidare, fortsätta som jag gör,snart är det över ♥

Jag fick även hem en leverns på posten häromdagen som jag tänkte visa er. Jag har aldrig tidigare använt mig av bärsele till de tidigare barnen. Vi hade inte alls samma liv då och jag har inte känt att vi hade något behov av bärsele. Men denna gång ser ju livet annorlunda ut, vi har två barn sedan tidigare, ibland kanske man behöver två fria händer trots att bebis ändå vill vara nära. Eftersom vår plan är att jag ska fortsätta jobba efter förlossningen så kan en bärsele dessutom vara perfekt även där.
Jag har hört mig för lite och fått tips om att babybjörn har de bästa bärselarna. Så det ska bli väldigt roligt att börja använda den. Idag plockade jag upp den rosa skönheten. Är ni förvånande att jag valde just rosa färg? ♥


 Denna bärsele kommer från deras nya vårkollektion dadstories. Den finns i massor av härliga färger och ni hittar den HÄR.


Visst är den helt underbar? Älskar verkligen den gammelrsosa färgen. Jag tänkte att jag skulle testa den på imorgon och se hur den sitter på. ♥

Nu måste jag avrunda då jag känner av lite sammandragningar, dags att försöka sova ett par timmar.

Ta hand om er!

Kram och natti! / Angelica

1 Kommentar

  • Reply L 27 april, 2017 kl. 17:33

    Fina saker.
    Jösses vilken liten mage du har.

  • Lämna en kommentar