Bröllop Foto Okategoriserade Vardag

Gamla bröllopsbilder, inspiration.

2 september, 2016

_MG_1320 _MG_1197 _MG_1225 _MG_1101 _MG_1135 _MG_1102

God förmiddag.
Äntligen är Leia feberfri, tjiho. Hon var feberfri första dagen igår och det håller i sig. Så skönt. Hatar när barnen är sjuka. Tog en liten vabbförmiddag och snart kommer mormor och tar över en stund så blir det jobb för min del.

Tänkte passa på att inspirera er med lite bröllopsbilder. Jag gick igenom och rensade min hårddisk för ett tag sen och det är så roligt att hitta gamla bilder som man tagit. Dessa bilder tog jag för två år sen..
En rolig dag. ♥ Älskar verkligen att förmedla känslorna genom mina bilder.

Nu ska jag sticka ner till jobbet, kikar in senare. =)

Kram / A

2 Kommentarer

  • Reply Tvillingmamman 2 september, 2016 kl. 10:31

    Härligt med friskt barn!! Hoppas det håller sig. Fantastiska bilder!!

    http://tvillingmamman.babyhjalp.se/

  • Reply Mirre 2 september, 2016 kl. 22:33

    Jättefina bilder och älskar hennes fläta, ska jag göra på Bellis sedan då hon har fått luggen utväxt =D, jag har för kort =/

  • Lämna en kommentar