Okategoriserade Vardag

God morgon och vi har bokat vår första husvisning.

23 februari, 2016

_14A2950
Är verkligen förälskad i vår nya byrå som vi köpte för ett par helger sen. Ska visa er helt snart när jag pimpat det, har tänkt att spruta knopparna i mässing, tror det passar bra till vår klocka i mässing och de andra mässingsdetaljerna 🙂

Startar dagen med vabb och jobb hemifrån. Lowa har inte haft feber på hela dagen igår så håller det i sig även idag så ska hon få gå imorgon. Kände att jag ville ha henne hemma en liten extra dag. För snart måste denna våg av sjukdomar vara över. ♥

Jag ska passa på att redigera några bilder nu på förmiddagen. Samtidigt som jag myser med Lowa och snart ska hon slå mig i memory, har insett att jag är väldigt kass på det.

Som jag tidigare nämnt så är vi i jakt efter ett hus, och i helgen bokade jag in oss på vår första visning. Huset är jättefint, men egentligen ligger det inte där vi tänkt oss att vi vill bo. Men jag tänker att vi måste börja någonstans. Gå och kika kan man alltid göra och se hur det känns. Så på söndag är det dags, jag är förväntansfull. ♥

Hoppas ni får en härlig tisdag. Kram/A

 

 

1 Kommentar

  • Reply Diana - "La madre" 23 februari, 2016 kl. 10:01

    vilken fin bild. alla har det så fint i sina hem och själv kämpar jag, haha.
    Lycka till med visningarna. 🙂
    Ha en fin tisdag och krya på lilltjejen.

  • Lämna en kommentar