Okategoriserade Vardag

Gos med bebismagen och rensningen fortsätter!

31 januari, 2017

_14A3558

God kväll. Såhär såg det ut i helgen. Vi har påbörjat rensning inför bebis ankomst samt flytten till huset. Eftersom bebis är planerad i slutet av maj och flytten planerad i slutet på juni så känns det som att ju mer vi kan fixa nu och förbereda innan dessto bättre 🙂 Så nu har jag rensat bland gamla termobyxor och vinterkläder som jag sparar tills bebis blir några år, dumt att slänga sånt vi faktiskt har användning av. Några flyttkartonger fylldes. Hittade även gamla bebiskläder från när barnen var små som jag gick igenom. En hel gick och spara, och en del sparade jag just för att spara. Så mycket minnen! <3

Låter ni era barn ärva av varandra?

Förrådet är halvgjort och på lördag kör vi igen och då fyller vi bilen med skit till tippen. Gillar och greja, jag tror jag kommer kunna slappna av på ett annat sätt när jag vet att vi ligger i fas. Vi driver ju mitt i allt ett företag också och det är inte alltid lätt att få ihop allt.

_14A3577_14A3568

När vi rensat klart firade vi med en god semla 🙂

_14A3574

Leia passade på att gosa lite med magen.. det händer inte jätteofta.. hon pratar mycket om att hon ska få en syster och det är roligt att min mage växt men det är inte alltför ofta som hon vill vara nära.. så passade på att föreviga <3

undrar så hur lillasyster ser ut? Hade man någon som helst skönhet innan så har hon stiligt allt.. känner mig inte alls speciellt fin just nu.. tråkigt. Men ska försöka rycka upp mig , brukar ju alltid känna mig som vackrast när jag är gravid! Men det kanske ändrar sig med åldern? Är ju trots allt 30 snart .. herregud vad tiden går!

Fick även ett mail idag att vagnen är redo för levereans, Yey! Dock var ett paraply som jag beställt restat fram till mitten av februari, så jag bestämde mig för att vänta tills allt kan komma på samma gång.. även om jag är ivrig på att få hem den så vet jag inte riktigt vart jag ska ha den just nu 😉 så om jag håller mig till tåls lite så hinner jag ju rensa ännu mer 😉 men är så glad att vi valde att beställa från babyplus denna gång. Servicen är verkligen helt fantastisk!

Nu ska jag krypa ner , har kommit in i någon sjuk trötthet igen. Men det är väl så när det snurrar för mycket i huvudet kanske :/

IMG_4739

Vad tycker ni om dessa snygga vaser? 🙂

 

Natti natti <3

Kram / A

8 Kommentarer

 • Reply Mormor 31 januari, 2017 kl. 22:38

  Åh vilken mysig bild på Leia o magen.
  Längtar efter att få snoda på den lilla<3

  • Reply Mormor 1 februari, 2017 kl. 11:19

   Snosa*

 • Reply Malin 31 januari, 2017 kl. 23:06

  Åh vilken härlig bild den blivande storasystern, det är kärlek det.
  Vaserna var jättefina, finns de att beställa i webbshoppen?

 • Reply Mirre - Sweetwords 1 februari, 2017 kl. 09:39

  Hehe men så du pratar jag var 34 då jag var gravid och jag kände mig fin då inte blir man mindre fin för man är i en viss ålder, toka, det där är bara något du intalat dig tror jag och vaddå 30 är väl ingen ålder, vad får du det ifrån vad är jag då som är 37 en tant?

  vad gulligt hon gosar med magen, sötfia superrar bild roligt att du han föreviga den <3

  • Reply angelicasandberg 7 februari, 2017 kl. 16:14

   hihi, ja man är ju lite tokig, det är bar amin hjärnspöken haha=)
   Nej du är verkligen ingen tant.haha

   Ja det var roligt, jag är så dålig på i övrigt att föreviga denna graviditet. 🙁

 • Reply Julia 2 februari, 2017 kl. 23:01

  Du tar så fina foton.
  Du är en stor inspiration för mig i min fotografering 🙂
  Just nu får jag inte använda kameran då jag är skadad efter en fallolycka o får inte belasta kroppen med en tung kamera.
  Fotografering är verkligen det bästa som finns ?

  • Reply angelicasandberg 7 februari, 2017 kl. 16:13

   Tusen tack för din fina kommentar, det värmer verkligen <3

   Vad tråkigt, hoppas du blir bättre snart så du snart kan fota igen. Ha en härlig dag! Tack för du kikar in här!

  Lämna en kommentar