Okategoriserade Vardag

Idag är det officiellt…

23 januari, 2017

God kväll på er! Har ni haft en bra dag? Här har dagen gått i ett, som vanligt. Har verkligen längtat efter den här dagen faktiskt. Jag har tidigare nämnt att vi haft ett möte idag. Äntligen har våran säck knutis ihop!
Kan ni gissa vad vi gjort? 😉

_14A3434
_14A3437
Jo men visst. Idag har vi haft ett möte hos mäklaren och skrivit kontrakt! ÄNTLIGEN är vi officiellt husägare, igen 😉 Vi har ju varit det en gång tidigare, läs om det HÄR.
Denna gången är det verkligen SÅ annorlunda. Det känns verkligen rätt i hela kroppen. Det kändes verkligen som det var meningen att vi skulle ha detta hus. Vi har köpt detta hus privat. Vi har kollat väldigt många gånger på huset, och verkligen haft tid och känna att det blir rätt och bra. Vi har även besiktigat huset och det var inga stora konstigheter där. Det som vi behöver ta tag i är badrummet på övervåningen. Ingen fukt eller så, men det behöver åtgärdas en del innan vi kan börja använda det.
Jag är SÅ sugen på att ta med er på denna resa. Men vi får vänta lite.

Inflytten blir inte förrän i sommar. Så först ska lille bebis kika ut och sedan blir det flytt! ♥ Vi har flyttat både när Leia & Lowa var nyfödda så varför inte göra samma sak med nummer tre  😉
Det kommer bli kanonbra detta. Vi har tid att förbereda mycket, fortsätta rensa och framförallt slänga massor vi inte vill ha kvar, jag ska rensa skåp. Köpa flyttlådor och organisera tänkte jag! =)
Färgerna i huset är inte alls i vår smak så vi kommer renovera och fixa lite när vi väl kommit dit, och jag ska dokumentera allt 🙂 Ni vill följa med på den resan också va? 😀
Men först räknar vi ner och förbereder inför bebis ankomst. Det känns magiskt och vi längtar. Det börjar kännas mer och mer äkta att det faktiskt kommer en liten mini till oss snart igen! ♥

Idag kom också leveransen av min nya lampa som jag blivit kär i. Den fick hamna i köket så länge, jag ser framför mig att den kommer bli kanonbra i huset också framöver. Så jag känner mig nöjd med köpet!

_14A3415 _14A3419 _14A3413lampan_1

va tycks? 🙂

NU ska jag krypa upp i soffan och drömma mig bort lite. Fortsätta leva på känslan att nu jäklar var de vår tur att bli med hus. Och jag kommer gladeligen säga upp lägenheten, för här har vi gjort vårt. Jag är så trött på att hyresvärden. De höjer hyror, bestämmer sig för att lägga på hyra på parkering osv. Men de gör inte ett dugg. De har inte gjort något i lägenheten för att rusta upp den. Det är vi som renoverat i varenda rum här hemma, och det har vi enbart gjort för att vi själva vill trivas bättre. MEN det går ju faktiskt inte sminka en gris. Det är omöjligt! Därför längtar jag extra att få göra iordning ALLT så som man vill i huset. Det kommer kännas annorlunda. Att vi valt att renovera lägenheten är ju inte hyresvärdens fel och inte det jag är irriterad på.

Det jag är irriterad på är deras nonchalanta ton de har när man kontaktar och förklarar något som är fel.
Tex har de bytt glödlampa utanför vårt köksfönster, de har satt upp en kanonbra lampa som lyser superbra.
DOCK lyser den rakt in som en strålkastare i vårt kök, vilket betyder att vi tex inte kan äta i lugn o ro i köket utan att dra ned persiennen för alla får den där förbaskade lampan i ansiktet. Detta har vi påtalat TVÅ gånger redan, men inget händer. Men det värsta är att man hör hur nonchalanta de är i tonen. Jag blir så jäkla frustrerad. De ska va glada att de inte fått smaka på mina preggohormoner ännu 😉
NU kanske detta låter larvigt i era öron, men det är SÅ mycket mer.
För flera år sedan fick vi in fågelungar i vår ventilation, jag är LIVRÄDD för fåglar, vi fick väl påtala detta och ringa minst 10 gånger innan de tillslut såg till att det kom upp ett nät på rätt ställe. Min lista kan göras lång.
Detta är min upplevelse och jag tvivlar inte på att en annan familj kan trivas kanonbra här;)

Ta hand om er! ♥

Kram / A

6 Kommentarer

 • Reply Finurliga fröken 23 januari, 2017 kl. 21:44

  Stort grattis till huset! Så roligt för er! Ska bli väldigt spännande att följa er resa i huset och all renovering och inredning. Men först ser vi ju fram emot bäbis. Kram

 • Reply Mormor 24 januari, 2017 kl. 05:02

  Grattis! Det kommer bli kanon! Love

  • Reply angelicasandberg 24 januari, 2017 kl. 15:32

   Tack <3

 • Reply Ewa Svensson 24 januari, 2017 kl. 05:34

  Stort Grattis // Kram

  • Reply angelicasandberg 24 januari, 2017 kl. 15:32

   Tack så mycket 🙂 Kram

 • Reply Jennie 24 januari, 2017 kl. 06:50

  Ska bli så kul att följa er på era resor först med bebis o sen huset. Grattis till husköpet. Gu vad kul!!
  Önskar jag också kommer dit en dag.
  Ang att hyra lgh och att hyresvärden inte lyssnar är ju förjävligt. Jag är själv fastighetsskötare men i ett kommunägt bolag, min syn är ju att ge hyresgästerna det dom önskar. Bra service liksom. Det förtjänar alls som hyr tycker jag.
  Skickar en stor kram!

 • Lämna en kommentar