Graviditet nummer 3 ♥ Vardag

Imorgon ska jag göra något annorlunda och hur kan bordet gå mitt i tu?

29 april, 2017

God kväll. Har ni haft en härlig lördag? Startade faktiskt dagen med en sovmorgon. Jag gick upp strax efter halv nio, vi fixade en god frukost och satt och åt länge i long och ro. Älskar dessa dagar verkligen. Det är ju inte alltid dagarna är så bra, barnen brukar ju kunna tjafsa och slå halvt ihjäl varandra perioder på dagarna. Men morgonen startade bra iaf. ♥

Pratade med Madde i telefonen på förmiddagen, hon blev chockad när jag svarade ” Jisses vad glad och pigg du låter” Hon har blivit van vid preggobittra humör tror jag. Vi pratade och bestämde att jag ska göra något jag känner mig lite obekväm med. Att vara framför kameran. Hon ska fotografera lite magen imorgon om vädret håller i sig. Jag vet att jag skulle ångra mig efteråt annars, och det är skönt att veta att hon står bakom kameran. Vi känner varandra så pass väl och hon vet precis hur jag vill ha det och inte. Dessutom är vi väldigt lika och tänker ofta samma saker utan att vi behöver säga det till varandra. Vilket gör det hela ännu mer enklare. Men jag ska inte sticka under stolen med att jag kommer tycka att det är lite jobbigt. Jag trivs ju trots allt mest bakom kameran 😉 Men snart är magen ett minne blott och då kommer jag uppskatta bilderna.
Några bilder ute på kobbarna från när vi var i Västervik. ♥


Hoppas dock det är lite varmare imorgon när vi ska fota än det var här, för jisses vad jag frös=)

Under dagen har vi varit iväg och förberett det sista som ska ner i förlossningsväskan. Snart är den helt klar. Vilket känns väldigt bra, för idag har jag haft förvärkar igen. De kommer och går verkligen. Tänk sen när det drar igång på riktigt. Brukar tänka på min förra förlossning, när jag var osäker på om det var pågång eller inte.. Minns hur Rickard sa “Detta är ju inte första gången du måste ju veta om det är dags?” Och det kanske man borde, men den ena förlossningen är ju verkligen inte den andra lik. Jag hade inte speciellt starka värkar när vi åkte in med Lowa, dock störde de så pass mycket att jag inte kunde somna ifrån dom, och det var därför vi bestämde oss för att åka in. Tur var väl det för annars är frågan om vi hade hunnit in eftersom det gick så himla fort med henne.
Därför är jag lite sådär osäker denna gång, tänk om jag kommer in försent? Jag kommer nog definitivt försöka åka så snart jag kan denna gång. Hellre att vi är lite längre på förlossningen än att bebis föds i bilen.

Nu till något annat , för ca ett år sen beställde vi ett nytt soffbord till vardagsrummet. Jag tror vi beställde det från chilli.se om jag inte minns fel.
Ett marmorbord. För ett par veckor sedan började jag märka en spricka i bordet.. Som bara har blivit värre och värre, idag har vi flyttat ut det fr jag vågar inte ha det kvar längre, då det har gått mitt i tu!
Riktigt konstigt att ett marmorbord kan gå av på mitten? Hur kan det ens vara möjligt?


Så det borde står nu på altanen och får följa med i nästa last som ska till tippen. Som tur var hade vi ett vanligt vitt bord från Ikea hemma som vi kunde ställa in sålänge, jag vill inte köpa ett nytt bord nu innan vi flyttar. Det känns onödigt, så nu ska jag fundera på vad vi ska ha i huset…
Men väldigt konstigt ändå att det kunde gå sönder på det sättet tycker jag.

Nu ska jag krypa ner i sängen, sova ett par timmar och peppa mig själv inför morgondagens fotografering. ♥ Jag ska även låna en rosa klänning av min svägerska som hon hade när jag fotade henne och hennes mage, visst är den fin?

Förresten så har ingen mer blivit sjuk av oss i familje, och Lowa har idag varit feberfri, så nu håller jag alla tummar att det håller i sig och att allt faktiskt blev ganska så lindrigt.
Ta hand om er!

Kram och sov gott! ♥

5 Kommentarer

 • Reply Jodijodi 29 april, 2017 kl. 22:52

  Men asså kan ni inte reklamera bordet??
  Så ska det ju inte vara?

 • Reply Mirre - Sweetwords 30 april, 2017 kl. 08:06

  Oh så fina bilder och vad roligt att få se bilder på dig, du är så fin

 • Reply Kinna 30 april, 2017 kl. 12:10

  Det kan vara spänningar i marmor, som gör att det spricker.

 • Reply ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★ 30 april, 2017 kl. 22:39

  Så fina bilder :). Hoppas fotograferingen blev som du önskade 🙂

 • Reply Mia 1 maj, 2017 kl. 12:51

  Fina bilder!
  Självklart ska ni reklamera bordet då det bara är ett år gammalt.

 • Lämna en kommentar