Okategoriserade Vardag

Juldagen är här..

25 december, 2015

Juldagen är här, barnen sitter på golvet och skapar egna tackkort som var en av julklapparna de fick.
De fick många fina julklappar och vi känner oss alla nöjda. Jag tycker de fick lagom med julklappar, inte sådär hysteriskt mycket som det kan bli ibland. Jag tycker det är viktigt att barnen inte får överflöd med julklappar. De hinner knappt med och öppna allt det får knappt ändå.

Ett av gårdagens favoriter blev det nya köket barnen fick, som förövrigt tog väldigt lång tid att bygga ihop, men när vi väl var klara så blev barnen överlyckliga ♥
_14A1809 _14A1811 _14A1814 _14A1819
Köket var riktigt rejält i trä så jag hoppas de kommer hålla länge.
Namnlöst-1
Vi försökte oss på att ta en fin julbild, det fick sådär 😉 men barnen är ju glada iaf. ♥

Medans vi myser och barnen leker med alla julklapparna så tvättas det för fullt och packas. Imorgon åker vi nämligen iväg på en liten tripp till Göteborg. Det ska bli helt underbart att få komma iväg och bara ta det lugnt efter all julstress som varit. Att bara få umgås med varandra och inte känna några tvång. Vi längtar. ♥
Imorgon checkar vi in här:MG_8858
_MG_8879 _MG_8865

Och som småbarnsförälder så är det inte ofta man skämmer bort sig själv, iallafall är jag sjukt dålig på det. Men det är något jag ska bli bättre på för det är ju faktiskt roligt att piffa till sig lite extra ibland.. Tills igår hade jag varit extra snäll för Rickard överraskade med fina smycken ifrån Rock by Sweden. _14A1688 _14A1691
Jag älskar verkligen döskallar och jag har fler smycken ifrån just Rock by Sweden.
_14A1693 _14A1698
Beställde även ett halsband ifrån byizzy som kom på posten lagom till jul, halsbandet blev väldigt personligt just för att jag älskar döskallar och änglavingarna står som ni vet för det jag ska tatuera in när jag beställt tid.  ♥ Visst blev det fint?

_14A1801 _14A1802_14A1759 _14A1764
Klänningen är ifrån det danska märket Rosemude och jag köpte den ifrån plainvanilla.se ni hittar den HÄR

 

Hoppas ni haft en mysig jul ♥
Kramar till er alla

Inga kommentarer

Lämna en kommentar