Okategoriserade

Kärt återseende och mässdax!

22 september, 2016



Dagen har gått i ett, jag hoppas inte vi missat något viktigt vi skulle behöva på mässan! Rickard och Alice är på plats och har börjat bygga monter! Yey! Tror de kommer bli grymt! Jag och barnen har förberett här hemma, packat och fixat. Snart ska vi sätta oss i bilen och styra mot Örebro, ska försöka få i dom något litet så de inte är på hungrigt humör när vi kommer fram 🙂 

Ska bli roligt att hänga ett par dagar på Therese mässa, älskade ungar! Det kommer bli grymt! Det blir kärt återseende då vi träffas igen, Madde , Mirka Och Therese! <3

Nu ska jag fixa det sista innan vi far. 

Ta hand om er, så uppdaterar jag er under helgen. Detta vill ni INTE missa 🙂 

PS: tack för era fina kommentarer och mail som jag får i omed den tuffa perioden med Leia. Det är guld att värt att läsa era erfarenheter! <3

Puss 

Inga kommentarer

Lämna en kommentar