Okategoriserade Vardag

Kjolen jag hade glömt och på hotellet får man hoppa i sängen.

30 december, 2015

God förmiddag. Tog en liten paus i städandet här hemma och tog en kaffe i soffan och passar på att kika in här. Kikar ut och ser snön som ligger i trädgården. Ja det är ju för härlig att den äntligen har kommit, och roligt för barnen som kan åka pulka och annat mysigt. Men om jag ska vara ärlig så hade jag personligen klarar mig utan den. Har den inte besökt oss på julafton så kan jag vara utan 😉
Jag drömmer mig bort om att vara på en strand någonstans.
belle-mare-beach

Men jag blir nedröstad av familjen, barnen vågar tydligen inte flyga och Rickard är inte alls lika sugen som mig. Så jag får väl fortsätta drömma 😉 Om det inte är så att jag kanske kan övertala dom =P Att barnen är rädda för att flyga är ju bara något de fått för sig, för de har ju aldrig flugit.
Ni som rest med era barn, har ni några bra tips på något barnvänligt man kan resa till, ni vet sådär lagom lång flygresa och lagom varmt?

Nu till något annat, när jag packade väskorna inför Göteborgsresan så hittade jag en påse i barnens garderob som jag helt hade glömt bort, det var bland annat en tyllkjol som jag köpt till Lowa, hur kan jag glömt bort att jag köpt denna underbara kjol, jag bara älskar den.
_14A1841_14A1836 _14A1843 _14A1829
Älskade lilla prinsessa ♥

Nu ska jag fortsätta att städa här hemma, på två sekunder verkar mina barn kunna se till att hemmet ser ut som ett bombnedslag igen.

Hoppas ni får en fin dag. Tack för att ni kikar in här ♥
Kram/Angelica

Inga kommentarer

Lämna en kommentar