Okategoriserade

Kvällssvammel! 

25 oktober, 2015

Ställa om klockan, ett jäkla påhitt.. Rubbar alla rutiner och jag ligger vaken o glor i taket.. Men man kommer ju in i det som allt annat.. 

Helgen är slut och den har gått för fort som vanligt.. Jag har lite ångest. Haft många fajter denna helg med våran 5 åring.. Hörni blir det bättre? Får de bättre öron att lyssna med när de fyller 6år? Jag undrar ibland om jag försöker prata med en vägg.. Varför kan inte jag också bara stänga av? Jag blir ju totalt tokig när hon nonchalerar och inte lyssnar!! 

Man känner sig så värdelös som mamma för det spelar ingen roll hur jag tacklar situationerna.. Om jag tar dom lugnt o sansat eller om jag blir arg… Men det blir bättre.. Men ibland är det skönt att få ner tankarna i text bara… Eller kanske höra att någon annan har det likadant! 

En fajt kan får mig helt slut på energi på en sekund.. Samtidigt som hon ger mig sjukt mycket energi när hon kommit över detta och är på bra humör igen… Hon har ett sånt stort hjärta och är så mån om alla, fin är hon! När hon visar saker hon gör och skickar slängpussar till mig… Då kommer ångesten för fajterna man haft… Älskade unge! <3  

 Men vi tar nya tag! Vad vore livet utan lite motstånd! Helgen har som sagt varit hektisk men det är skönt när vissa saker faller på plats… I o med att Rickards företag flyttat till nya lokaler så känns det som att vi får vårt hem tillbaka igen. Vi slipper leva i ständig kaos… Det har nog påverkat alla… Nu blickar vi framåt <3 

Nu ska avrunda detta kvällssvammel. Hörs imorgon fina Ni!!

Puss

   

 

2 Kommentarer

 • Reply Mammalinda 28 oktober, 2015 kl. 15:05

  Jag vet inte om det blir bättre, men det går i perioder och byter skepnad lite. En sak är säker, alla barn (och vuxna kanske?!) går igenom det någon gång. Eller flera. Eller alltid. Du är verkligen ingen dålig mamma!!
  Kram
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

 • Reply Martina Karlsson 29 oktober, 2015 kl. 16:24

  Åh, så kul med en ny blogg att läsa 🙂

  Jag har en 5-åring hemma (6 år i Mars) och jag förstår precis vad du menar!
  Att en sådan liten person fullkomligt kan tömma en på energi och göra en så arg, helt galet!

  Men som du säger, det är himla tur att deras bra stunder väger upp 😉

 • Lämna en kommentar