Shopping! Tips Vardag

Leias nya vårskor!

15 april, 2017

-Annons i samarbete med babyshop.se- 

Medans vi är i badet och har det gött så vill jag passa på att visa er Leias nya skor. Hon var i stort behov av nya vårskor, hon har vuxit ur sina gamla och dessutom hade kardborrebandet blivit dåligt. Jag har letat efter ett par nya fina skor till henne, och jag hittade ett par som jag tyckte om, men det är alltid lite osäkert nu när barnen blivit så stora om de tycker lika som mig, de har ju fått en helt annan vilja och vill helst vara med och bestämma 😉

Men jag överraskade Leia med dessa skor innan vi åkte till Västervik, och hon blev superglad verkligen! Fullpott! Hon älskade dom lika mycket som mig. Så det var det första hon packade i när vi åkte från ett vinterland!

Jag hittade skorna på babyshop.se och ni kommer direkt till skorna HÄR .

Kram / Angelica

3 Kommentarer

 • Reply Mirre 15 april, 2017 kl. 17:32

  Så fina =D

 • Reply Mia 15 april, 2017 kl. 20:42

  Oooh…!?
  Så dyra skor skulle jag aldrig köpa till mina barn, fötter som växer fort och lek ute..
  Men visst-de var fina!?

  • Reply angelica 16 april, 2017 kl. 17:52

   De är verkligen superfina, och de var väldigt rymliga i storleken också vilket jag tycker är bra så hon kommer att kunna ha dom ganska så länge 🙂

  Lämna en kommentar