Jag Okategoriserade Vardag

Magnetröntgen..?

25 augusti, 2015

Har tänkt så många gånger att jag ska plocka fram och skriva ett par rader, men det har alltid kommit något i vägen. Men nu ska de blir ändring på det!

Det är alltid roligt att kika in här och skriva några rader till er ♥

I lördags överraskade Rickard barnen med lite “hemmagjord” Mc donalds, det tyckte dom verkligen var mysigt och jag tyckte det smakade mycket bättre med hemmagjort faktiskt 😉
_14A9933 _14A9935_14A9948 _14A9945

 

Nu när jag fått över min gamla blogg hit så har jag ibland tagit mig tid att gå tillbaka och läsa vad man gjorde förr..
Jag kan se att jag bakade väldigt mycket och det är något jag tycker är superroligt verkligen men som jag gör alltför sällan nu, så de måste jag nog ta tag i igen. Hittade en gammal bild på olika cup cakes som jag gjorde till min födelsedag för hundra år sen 😉
page_195305431

Jag ska nog ta tag i att baka mina favoritmuffins i dagarna och då ska jag visa er det, Så goda och otroligt enkla att göra.

Så vad händer annars i livet? Det är lite upp och ner tycker jag.
Jag har fått tid till MR undersökning av min skuldra i början av september.. Försöker att inte tänka på det så mycket, men när jag väl gör det så känner jag att jag blir lite nervös. Har aldrig gjort någon sån undersökning tidigare. Men det ska väl gå bra..
Kanske är lite nervös för vad svaret ska visa?  Hur som så tycker jag det är riktigt bra att jag ska få göra den så att dom verkligen utesluter allting.

Sist jag var hos läkaren så frågade jag faktiskt vad det är dom ska leta efter när de gör denna MR på mig.
Man läser/hör alltid om alla som har Cancer, eller får cancer osv.. Min älskade mormor gick bort i cancer för ett par år sen..

Jag är rent ut sagt livrädd för cancer, så jag var tvungen att fråga om det var något sånt dom skulle leta efter, som tur var så var det inte det. Nu kommer jag inte ihåg deras ord dom hade för det dom skulle leta efter, men det var iaf inget farligt. 🙂 Så jag kan känna mig lite lugnare.

Men skulle vilja be er om lite råd, ni som varit på Magnetröntgen. Hur var det?
Jag har lite lätt klastrofobi.. Är det något jag kommer behöva känna av nu när jag gör detta?
Hjälp mig gärna mer era erfarenheter ♥

Kände nu att jag trots allt blev väldigt nervös för när det är dags! :s

Kram/ Angelica

1 Kommentar

  • Reply Anna 25 augusti, 2015 kl. 22:19

    Du Behöver inte alls va rädd för att göra en magnetröntgen. Man ligger på en bräda som åker fram och tillbaka genom ett runt rör som är ovanför en. Inuti detta rör cirkulerar sedan själva röngen. För varje gång man åker genom röret röntgar man ett nytt skikt av kroppen. Så inget alls att vara nervös över, lycka till ändå 🙂

  • Lämna en kommentar