Graviditet nummer 3 ♥ Shopping! Vardag

Min räddare i nöden..

17 mars, 2017

Efter att ha hämtat hem barn från kompis och skola, släppte jag av familjen hemma och åkte iväg en sväng själv. Uträttade lite ärenden, hämtade ut lite paket och sedan åkte jag till Madde. När jag pratade med henne tidigare så sa hon, du kan väl komma hit och prova en klänning. Men sen öppnade hon upp sin lilla guldgruva. Jag ljuger inte, hon har tametusan en hel klädaffär under sängen. ” Här är lite kläder som jag inte kan ha” Lite, två stora lådor. Herregud! När man bor i en sån liten stad som vi gör när det inte finns alltför många affärer med så stort utbud, blir man väldigt glad när man kommer hem till henne och hon har hur mycket kläder som helst. Hon fick mig minsann på bättre humör. Att bara få träffa sin bästa vän för en stund och kramas och prova lite kläder gör mycket för ett bittert preggo som jag varit idag 😉 Det roliga är att det är två personer som kommit in i butiken idag och bara “åh du är så fint gravid. ” – Jaha tycker du? Det tycker inte jag, idag har jag en fuldag!

Men det känns mycket bättre efter att jag varit hos Madde och blivit lite ompysslad.

Jag lånade med mig en påse med kläder hem. Känner mig redo för eventet i Göteborg imorgon, jag har inte riktigt bestämt mig för vilka kläder jag ska ha på mig, men nu har jag lite att välja mellan iaf. Hoppas jag tycker det känns lika bra imorgon 😉

Barnen ska packa sina väskor och jag packar det sista imorgon, sen åker vi iväg skapligt imorgonbitti. ♥

Ta hand om er!

Kram / A

4 Kommentarer

 • Reply Mammi 17 mars, 2017 kl. 21:18

  Åh vad fin du är i den klänningen<3

 • Reply Mirre - Sweetwords 17 mars, 2017 kl. 22:28

  Men oh toppen och det var ju snygg outfit du valt redan

 • Reply ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★ 18 mars, 2017 kl. 21:51

  Åh så fint att få låna kläder så där av en vän 🙂

  • Reply angelica 18 mars, 2017 kl. 22:32

   Eller hur, helt underbart <3

  Lämna en kommentar