Hem och inredning Okategoriserade Vardag

När livet kommer emellan..

30 april, 2016

God förmiddag. Förlåt för min frånvaro. Livet har kommit emellan kan man säga. Det har varit väldigt  mycket både privat och jobbmässigt.. Går in på detta vid ett senare tillfälle när jag känner att jag orkar.

Jag bestämde mig häromdagen för att måla, måla om en vägg i vårt vardagsrum. Jag hade tröttnat på den gråa fondväggen. Jag hade tänkt först att använda denna färg i vårt sovrum, men ändrade mig och den fick pryda vårt vardagsrum istället.

_14A4533
Här är väggen innan.
_14A4550 _14A4555

Hade en bra medarbetare med mig ♥
_14A4543 _14A4545
Så himla nöjd med färgen vi valde.. Den ger verkligen ett lugn och man blir harmonisk. Perfekt i dessa stressande livsstilar man lever i dagens samhälle.
_14A4556 _14A4560_14A4569 _14A4576_14A4577 _14A4567

Nu är jag sugen på att åka till Ikea och köpa något annat istället för vår vita byrå. Jag har tröttnat på den, har haft den sedan jag bodde ensam innan jag träffade Rickard. Dock skulle jag inte vilja göra mig av med den helt, för den kanske kan passa bra för eventuellt kommande hus i framtiden.  Och tyvärr har vi ingen plats för den någon annanstans.. så jag kanske får stå ut med…
Vi behöver få upp lite på väggarna oxå, men här ser ni iaf ni iaf hur färgen blev.
Vi är SÅ nöjda! Men jag fick verkligen sota efter detta senare, för fy tusan vilken värk i min kropp.. Det är inte ofta man kan göra några utsvävningar utan att få lida efter det efteråt.. 🙁

Nu ska jag  mysa vidare med familjen. Vad gör ni denna lördag?

Kramar/ A 

2 Kommentarer

 • Reply Maria 30 april, 2016 kl. 22:05

  Fint! Byt ut knopparna på byrån till ngt i koppar/guld istället, vettja:)
  Det gör stor skillnad!

  • Reply angelicasandberg 2 maj, 2016 kl. 12:19

   hej Maria.
   Precis vad jag tänkt göra men aldrig fått tummen ur, men igår blev det av, tack för kommentaren.= ) Visar efterbilder snart!

   Ha en fin dag! Kram

  Lämna en kommentar