Okategoriserade Vardag

Nostalgi, detaljbilder och guldparty.

9 februari, 2017

Förlåt för dålig uppdatering. Men ibland är det svårt att få till allt. O framförallt svårt att finns orken stundvis. Man har börjat sova lite sämre på nätterna och vaknar och får kissa hundra gånger känns det som. Har man sovit en hel natt blir man förvånad.  Men det hör ju till. 🙂 bara gilla läget som preggo!

Imorgon bitti dags för barnmorskebesök. Ska bli mysigt få höra lillan. Jag har ju fått tjuvlyssna men för Rickard blir det första gången. ♥ V26 går vi in också. Hinner inte med. Känns som vi har ganska mycket saker att fixa.. men det löser sig , det är ju ett tag kvar 😉 säger jag nu sen står jag där i sista minuten.

_14A2991

Idag fick jag även ett roligt samtal, det ser ut som jag hinner med ett bröllop innan bebis kommer. Jag känner faktiskt att jag har lite abstinens. Går igenom mitt arkiv och min hemsida, så mycket minnen. Det är en ära att få det förtroendet, att få dela den magiska dagen med paren och förmedla deras känslor genom min kamera.

jag är ju galet svag för detaljer också..

IMG_4811IMG_4810IMG_4808
IMG_4812IMG_4809

Vilken är er favorit? ♥

Imorgon är det äntligen fredag, TJIHO! Det ska bli skönt med helg, denna helg har vi inte planerat någon rensning. Kanske kan vara skönt med en ledig helg från det?
Lowa ska iväg på kalas på söndag, hon har blivit bjuden på ett guldparty så det passar perfekt att hon har sin fina guldrosett i håret. _14A2536 _14A2540 _14A2562

Kram och ta hand om er!

1 Kommentar

  • Reply Mirre 9 februari, 2017 kl. 22:25

    Så många fina bilder du visar upp och det var så mysigt när man hörde hjärtljuden

  • Lämna en kommentar