Okategoriserade Vardag

Nyfärgathår och snabbvisit i Linköping..

28 januari, 2017

Dagen var gått i ett. Började dagen med ett snabbt besök på Ikea. Köpte in två nya hyllor till butiken. Vi håller på och möblerar om lite inför vårens nyheter som nu börjar komma in. Ska fota lite när det är klart så får ni se 😉

Efter lunch åkte hela familjen och fixade håret. Jag blev ännu mer blond, glömde dock ta efterbild :p

IMG_4714 IMG_4726

Vi lurade barnen att de skulle få en glassdrink innan de skulle klippa sig 🙂 Detta var något nytt som Jenny tagit in, en nyansering till håret. Nästa gång ska jag va modig och lägga i silver 🙂 älskar att testa nya saker! 🙂

Barnen toppade håret och var så duktiga 🙂

IMG_4717 IMG_4719 IMG_4722

Imorgon ska vi ha en riktig rensar dag i förrådet 🙂 Bäst att passa på lediga dagar.

Jag ska även tvinga Rickard fota magen lite, känner mig väldigt stor redan , så tänker att jag vill föreviga lite så jag har något att jämföra med! 🙂

vad har ni gjort idag?

Kikar in imorgon förmiddag. Kram och godnatt från ett trött preggo.

1 Kommentar

  • Reply Mirre - Sweetwords 29 januari, 2017 kl. 09:39

    Oh skönt att bli fixade allihopa

  • Lämna en kommentar