Okategoriserade Tips

Räknar ned till advent och tips.

25 oktober, 2016

Hej på er.

Precis käkat lite lunch, och tycker nu att jag mår lite bättre. Morgonen är tuff.
Igår eftermiddag var vi på dropin fika på Leias fritids, och där blev det prat om jul och advent, tänk att igår var det endast 2 månader kvar till julafton. Galet! Jag vet att det bra kommer svischa till så står man där med all julmat. Det är därför jag redan nu börjat förbereda med små julklappar. Jag gillar att vara ute i god tid 😉 ibland.. haha!

Och snart är det även dags att börja pynta lite hemma till advent. Det är väl det som jag tycker är det mysigaste med att det börjar bli mörkare och kallare ute. Jag är verkligen inget big fan av kyla. Jag och min kropp mår bäst av värme, så därför suktar jag då och då efter en utlandsresa, men det kommer någon gång.. Tålamod måste man kanske ha. Men det är jag inte heller bra på, jag vill gärna att saker och ting ska hända NU, helst igår.

Så till er som förbereder inför advent vill jag tipsa er om en grym rabattkod.
14705847_670205619804675_6103909866559535290_n

Jag har själv tänkt att vara ute i god tid och köpa de ljusstakar jag vill ha. Förra året blev jag förälskad i den i mässing längst ned till höger, men den hann tyvärr ta slut. Så funderar på att köpa den högst upp till vänster.. Tror den skulle göra sig fin i vårt vardagsrum. ♥ Ni kommer direkt till dessa produkter HÄR
Fram till midnatt idag (25/10) får ni 15% på alla adventsprodukter. Så skynda er. Använd kod: advent15

Vilken är er favorit?

I samarbete med thefashioonroom.se

2 Kommentarer

 • Reply Fröken M 25 oktober, 2016 kl. 20:26

  haha… jag satt faktiskt och slog in julklappar bara för en liten stund sedan.
  I år ska jag nämligen INTE vara ute i sista sekund 🙂
  Kram

 • Reply Marie 25 oktober, 2016 kl. 22:09

  KÄnner också för att köpa nytt och jag älskar advent

 • Lämna en kommentar