Okategoriserade

En enda röra och jag vill andas…

27 september, 2016

Viktvätt upp över öronen. Vilket kaos det är här hemma. Vi har verkligen alldeles för lite förvaring för kläder här hemma. Allt är i en enda röra och vi hittar i stortsätt aldrig något ;p så ikväll sitter jag och drömmer mig bort. Tänk er en Walk in closet. Vilken lyx! 


Tänk att ha lite ordning och reda! Har ni oxå garderobs brist och oreda? 

En jobbig kväll med Leia idag också, många tårar och det hon säger gör så jäkla ont i mammahjärtat. Två steg fram ett steg bak. Hur fasen orkar man?  Men det gör man ju på något sätt <3 

Jag hoppas så att det vänder. Det är kämpigt som tusan nu.. Sån jäkla svårt att va positiv. Vill nästan lägga mig ner under täcket och aldrig mer gå upp. Måste hitta någonstans att få energi ifrån, snart går vi sönder. Rickard drar ett sjukt stort lass i detta och jag beundrar honom av hela mitt hjärta <3 

Jag längtar redan till helgen… då får man andas! 

Puss på er 

1 Kommentar

  • Reply Mirre 27 september, 2016 kl. 21:13

    Styrkekramar till dig och i våra garderober är det kaos

  • Lämna en kommentar