Okategoriserade

Vi lämnade pappa hemma och shoppade loss ;)

29 november, 2015

  
Idag tog jag med dessa två till rusta för lite shopping inför första advent.. Vi har pyntat här hemma och barnen fick välja egna slingor att ha vid sängen… Till mammas förtjusning (not) i hundra olika färger 🙂 men sjävklart ska barnen få välja själva, är de nöjda är jag nöjd, och det blev så stolta och glada.  Får visa er lite bilder imorgon.. Det har blivit för mörkt för att fota nu 😉 

Delar med mig av en mobilbild jag tog i bilen.. Egentligen skulle man ha en liten “smidigare” systemkamera/kompaktkamera istället för att fota med mobilen… Jag är ju egentligen sjukt kräsen och vill bara dela bilder ifrån min kamera… Men jag ska nog kika lite vad som finns på marknaden, kanske finns någon jag kan skämma bort mig själv med i julklapp… Jag är ju väldigt svag för Canon… Så jag ska nog surfa lite och se vad jag hittar.. Någon som kan tipsa annars? 

Nu ska vi fortsätta denna kväll med att göra hemmagjord pizza och mysa! Hoppas ni får en fin första advent! 

Inga kommentarer

Lämna en kommentar