Graviditet nummer 5♥,  Vardag

1 dag kvar till BF.

Tisdag, gravidappen säger 1 dag kvar..
Vår hektiska helg är över. Den som jag hade bävat lite för, den är nu över och vi har checkat in på ny vecka. Imorgon har vi BF och jag är fortfarande gravid i skrivande stund. Börjar mer och mer tro att jag nog kommer gå över tiden denna gång,. Känns ju sådär måste jag säga, Men än så länge har vi som sagt inte ens gått över BF-dagen så jag ska väl egentligen inte klaga. Men nog är det bra tungt såhär på slutet, det ska jag inte sticka under stolen med.  Man är begränsad i sig själv, och sen att jag blev lite förkyld också gjorde ju inte saken bättre, jag är otroligt trött ska tilläggas, men jag har ändå sovit gott inatt, vilket är skönt. Lucie kom in och la sig någon gång under natten, men hon är så duktig och kommer släpandes med både täcke och kudde, sen somnade vi om gott tillsammans. ♥ Tycker jag känner mig lite piggare och bättre idag vilket känns skönt.

Igår följde min syster med och hämtade vagnen också, tänka sig att den ändå hann att komma innan bebis, det enda som verkade ha fastnat hos Postnord i Sverige är ena sittdelen men den ska komma under dagen vad jag förstod. Vagnen står fortfarande nedpackad i kartong i hallen, men det kanske får bli dagens uppgift, att sätta ihop den?  🙂 Sittdelen har också hunnit komma nu när jag skrivit inlägget, så allt finns redo nu. ♥

Såhär i väntans tider så gör man verkligen inte så mycket, man borde leva på som vanligt, jag vet ju det, men på någotvis är man alltid lite begränsad. Man kan ju inte rå för det. Men vi har lite planer framöver, nästa barnmorskebesök är på fredag, och då fyller även Lowa år. 10 år blir hon då, helt galet faktiskt. Så då blir det att köpa två stycken sifferballonger. ♥

Jag måste också passa på att visa er vilket fint pressutskick jag fick häromdagen, detta gör ju inte att man direkt längtar mindre till bebis, om man säger så 😉 Detta är ett härligt och grymt samarbete mellan mrsmighetto och geggamoja. Vilken dröm. Jag har alltid älskat mrs mighettos produkter, deras tavlor och deras magiska mönster. Jag tror jag visat den magiska fickan man kan hänga på spjälsäng/Bedsidecrib som också är helt fantastiskt lifehack. Herregud jag kan inte förstå hur man klara sig utan denna innan, likaväl som jag inte förstår hur jag klarat mig utan babybrezza innan jag köpte en 🙂
Nåväl , här ser ni iaf den fina fickan som sitter på bedsidecribet nu,ni kommer till den HÄR

Så i senaste gåvan vi fick hem så fick vi ett bäddset i samma mönster, men snälla nån.
HUR himla gulligt?
Går nästan inte beskriva i ord hur väldigt mjukt och lent det är.


Ni ser ju själva hur fint allt är, deras produkter är dessutom gjort av bambu, som låter huden andas, perfekt till sommaren. Rekommenderas till barn med extra känslig hud tex.

Helt förälskad i denna kortärmade jumpsuit. Ni kommer till deras kollektion av kläder HÄR


De har verkligen gjort en så fin kollektion, för att inte tala om den perfekt kollektionen till dagar på stranden med uv-baddräkter, solhattar osv.  Dessutom har jag spanat in denna , hur smart med uvskydd till vagnen?? Jag lägger in en länk till er här, det är inget samarbete men tycker ändå ni kan kika in för jag genuint tycker verkligen om detta. HÄR

Nu hejar vi på att lillasyster snart kikar ut. Nog är vi många otåliga här hemma 🙂
Men först ska jag försöka orka sätt ihop vagnen, för jag är SÅ spänd på den. Tror inte jag ångrar mig att jag gick på att ta färgen Taupe. trots lite längre leveranstid så känns det som den var värd att väntas på : )

Ser fram emot att visa er!  ha en fin tisdag.
Kramar/ Angelica

2 kommentarer

  • MH

    Så söta kläder, hon kommer ju bli så fin lilla femman. Hon kommer säkert snart men minns ju själv hur tungt det var och hur lätt man känner sig sen. Underbar tid ni får när det är sommar också.
    Må väl/MH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *