Graviditet Leona ♥,  Vardag

Ännu en skötväska har hittat hit..

I samarbete med bystroom.se

God förmiddag. Fick sovmorgon till strax innan nio idag. Så skönt att ligga och dra sig i sängen och inte stressa upp. När jag kom upp hade dock barnen bestämt att de ville åka tidigare till farmor idag, de ska vara där under eftermiddagen när vi är och fotograferar bröllop i Vadstena. Men att de skulle åka så tidigt hade jag inte räknat med, så vi fick lite oplanerad egentid. Det är vi inte speciellt vana vid så man undrar nästan vad man ska göra, men vet ni, vi har gjort ingenting. Vi bara är, så himla skönt, passat på att plocka lite här hemma. Jag har plockat ihop alla kameragrejer som ska med inför fotograferingen så det är förberett.

Fick även en annan rolig leverans igår på posten. Som ni vet så har jag redan en skötväska från Bagasi som jag är riktigt nöjd med och som jag faktiskt använder dagligen. Men sedan när jag hittade denna så kunde jag inte hålla mig, och vem har sagt att man inte kan ha fler? Smidigt att faktiskt använda sig av olika vid olika tillfällen. =) Denna gången blev det en väska från bystroom.se
De har väldigt många olika skötväskor och jag valde sköterskan elin.


Snygg modell med många praktiska fack och den känns riktigt rymlig, packade lite och den sväljer väldigt mycket. Även fast den inte känns speciellt stor.

Vi kanske ska köra på att ha varsin skötväska jag och Rickard 😉

Fyllt på klädförrådet till lillan också , smart av kappahl att släppa special edition så att man vill passa på att köpa på sig allt innan det tar slut 🙂 Vad gillar ni den lilla söta koftan då, herregud så smått det är. ♥

Nu ska jag surfa lite inspirationsbilder innan vi styr bilen mot Vadstena. Vad gör ni idag?

Jag vill även passa på att påminna er om min tävling som jag har på min instagram i samarbete med besafe.se där ni kan vinna ett gravidbälte. Gå in på min instagram @angelicasandberg.se för att delta! Lycka till!

Kikar in lite senare när vi kommit hem och landat i soffan. Puss på er!

6 kommentarer

 • Fröken M

  Jätte fin väska !! Det finns så himla många snygg, lite större modeller nu för tiden.

  Husbygget kommer förhoppningsvis “gå undan” ! Enligt kontraktet ska det vara klart senast sista juli – men jag hoppas på några dagar tidigare, för 1 aug flyttar de nya ägarna in i vårt radhus !!
  Det kommer bli 5 intensiva månader för vår del 🙂
  Men vi börjar med lite solsemester och 2 v i thailand !
  Kram

  • angelica

   Ja eller hur, det är roligt att det finns lite mer på marknaden nu än förr ;P

   Åh vad härligt det låter. Spännande att se bygget. Och thailand lät inte alls fel, Ha en härlig resa!

   Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *