Vardag

Babyshower för våra älskade vänner.

NU kan jag äntligen avslöja vad det är för överraskning som jag har förberett.
Eftersom våra vänner Madde & Micke snart ska få sitt tionde barn så var det en självklarhet för oss att fixa en liten babyshower. Jag pratade med Micke tidigare i veckan och förberedde på att vi ville komma med en liten överraskning på Söndag. Mer än så visste han inte, men jag sa att han skulle hålla det hemligt för Madde.

När jag sedan pratade med Madde i fredags och hon var så himla förtvivlad över att lilla bebisen låg fel i magen, jag tror vi pratade nästan en timme i telefonen, men det var inte mycket man sa som kunde få henne på bättre humör haha. Men jag var så glad att jag redan då visste att jag skulle få överraska henne idag, det var nog precis vad hon behövde tror jag! ♥  Micke hade skött det hela väldigt bra, för Madde hade ingen aning om vad som väntade när hon öppnade dörren 😉

Jag har i veckan förberett och beställt hem en blöjtårta. Vilket konstverk. Det var verkligen SÅ himla fin. Jag beställde den från blöjtårtan.se , man kan skräddarsy egna tårtor efter önskemål ,eller beställa redan de som finns. Jag hade lite svårt att välja, men tillslut så, och denna blev riktigt fin!
Riktigt snabb leverans också, det tog inte mer än en dag förrän jag hade tårtan hemma, så den har stått så fint här hemma och väntat på att får bli överlämnad idag.


Sedan har jag pysslat lite också, jag gjorde iordning fina flaggor om vi skulle ha till dekoration.

Tillsist hade jag också beställt en skräddarsydd tårta. Ingen babyshower utan en riktig fin tårta. Det finns en tjej som är otroligt duktig på att göra tårtor , jag har beställt av henne tidigare då hon bland annat gjort en frost tårta till Leia när hon hade kalas. Så jag frågade om hon hade möjlighet och tid att hjälpa mig med en skräddarsydd tårta inför en babyshower. Vilket hon kunde, blev otroligt glad. Jag förklarade hur jag ville ha det, en ganska stilren tårta i vitt och rosa, jag önskade även en barnvagn och siffran 10. ♥ Hon heter mittgodaste på Instagram och Ni hittar hennes sida på Facebook HÄR. Det jag skulle åt i förrådet som jag skrivit om tidigare , var helium, så  det blev ett gäng heliumballonger också. Genomtänkt, allt i rosa & vitt.

Nu kommer en liten bildbomb från vår eftermiddag. ♥ Lite tårar från Madde och kramkalas hade vi en fantastik eftermiddag. Vi avrundade även med att äta is, ÅH vad jag är avis på deras ismaskin just nu! ;P

 
Grabbarna skålade och firade att de båda snart ska bli pappor igen med en liten Wirrepinne! ♥

Tänk att dessa två snart får barn nummer 10, jag beundrar dom verkligen. Det är helt fantastiska i mina ögon! Att med så många barn tillsammans fortfarande har denna kärlek mellan varandra, det är så fint.♥


Tårtan var verkligen SÅ fin, tycker ni inte? Vi kunde inte sluta titta på den och det gjorde nästan lite ont att behöva skära i den och smaka den. Så det uppdraget fick Micke, för det var ingen annan som vågade 😉

Tusen tack för en underbar eftermiddag, och nu håller vi tummarna för att bebis snart kikar ut för åh vad jag är nyfiken på henne och ser fram emot att få snosa lite bebis innan våran kikar ut! ♥

Nu ska jag krypa upp i soffan och kolla på vår favoritserie.

Puss på er!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.