Graviditet Leona ♥,  Vardag

Dagens mage och nu är vaggan beställd.

Skönt att första dagen på veckan är gjord.. Jag är inget stort fan av just måndagar, tycker tisdagar är bättre dagar 😉

Men jag är verkligen slut som artist, har gått tillbaka och läst lite mina andra graviditeter och uppenbarligen förtränger man och glömmer en heldel. Jag trodde inte alls jag kände likadant som jag gör nu tex när Lowa låg  i magen, men det gjorde jag uppenbarligen.
Jag känner mig så himla otymplig, det är inte så mycket jag kan göra längre utan att flåsa, mina fogar är helt förstörda. Och jag böjar känna stickningar och lite tryck neråt. Hade ingen aning om att de kom så “tidigt” men sen är det ju tredje barnet så man känner väl allt lite mer extra nu antar jag.
Jag älskar att vara gravid, det är mysigt. MEN man känner att hon har det så trångt därinne att det gör ont när hon bökar runt, jag skulle helst vilja ligga raklång resten av graviditeten tills förlossningen drar igång, men så ser inte verkligheten ut riktigt. Jag har förstått att jag inte hinner med någon havandeskapspenning efter att fått tipsa av er härinne. ♥ Men i värsta fall får man väl sjukskriva sig? Ingen aning om hur lätt det är , sen är jag en envis jäkel också, och går gärna inte till läkaren i första taget. Försöker härda ut.. Man har även börjat fundera när hon kommer titta ut. TÄNK om jag går över tiden, shit då kommer jag gå under jorden känns det som haha. Jag tror och hoppas att hon kör samma resa som sina systrar och tittar ut dagar innan bf istället.


Här är dagens kula. V34 ( 33+3). Tyckte magen kändes ovanligt stor efter kvällsmaten idag, så hon kanske trots allt har lagt på sig lite där inne? På onsdag får vi se. När vi bokade in ultraljudet så tänkte jag inte riktigt på att vi hade butiken öppen. Så Rickard måste tyvärr vara på plats, men jag frågade om mamma ville följa med. Så jag kommer inte vara helt ensam, tror dessutom hon tycker det är lite mysigt att få följa med 😉 ♥

 

Idag har vi köpt vagga till lillan i magen. Det blev en Troll nicole tillslut. Efter lite velande, men jag tror det blir riktigt bra trots att jag inte sett den i verkligheten. Men Lowa sträckte ut armarna och visade hur bra hon trodde det skulle bli. ♥ Älskar hur de är med och engagerar sig inför lillasysters ankomst. Det börjar nog bli ganska verkligt även för dom, hur mer vi “boar”, även om det fortfarande känns knasigt att boa just här, innan flytten. Men bebis kommer faktiskt komma innan vi flyttat och då vill man ha allting klart och mysigt.  🙂 Vi köpte iaf vaggan online så vi får se när den kommer. Hittade den för ett bra nedsatt pris och då ingick även madrass. Så nu är det bara lite tillbehör , täcke , kudde och , lakan och bäddset. Har ni tips var man kan hitta fint sånt till vaggor?

Här är den, men ni får se mer av den sen när vi fått hem den och monterat den 🙂

Nu ska jag ta en kvällssmörgås och sedan krypa ner tidigt. Jobb imorgon, samt att vi ska förbereda lite inför visningen av lägenheten på onsdag, håll tummarna för att den endast blir en visning och att någon vill ta lägenheten.

Kram/ A

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *