Vardag

Dela ut kramar? ♥

-innhåller annonslänkar-

Jag trodde väl aldrig att man skulle komma till en period i livet där man skulle leva på avstånd, att vara begränsad med umgänge och träffas utomhus. Att inte få krama dom man vill, aldrig saknat kramar så mycket, vi kramas annars väldigt ofta, med våra föräldrar och vänner osv , men eftersom det är som det är nu så följer vi givetvis restriktioner som råder…

Det är just det jag skulle vilja skriva lite mer om. Kramar….

Här hemma kramas vi i vår familj, jag kramar o pussar våra barn hela tiden, ( eller så ofta jag får kanske jag ska skriva). Vårt hem innanför våra dörrar är vår fristad. Jag vet inte hur ni gör, men någonstans känner jag att man inte ska behöva tänka på Corona , och så blir det hemma.. även om man har en del rutiner hemma också, vi har sen dag ett sett till att barnen tvättar sig ordentligt när de kommer hem efter skolan samt byter kläder, så även om vi har mycket tvätt eftersom vi är 6 i familjen så blir det ännu mer tvätt nu♥

Hur som, tillbaka till kramar… vi har sagt till de äldre barnen att vi inte kramas nu och att de ska hålla avstånd så gott de kan i skolan, jag förlitar mig även på att de vuxna i skolan tar sitt ansvar. Men jag har också upptäckt en sak som jag personligen tycke brister, det är att en av barnens fröknar ” delar ut kramar till barnen” Vilket betyder att vår dotter kramat denna lärare.. Läraren har förklarat att hon kan dela ut dessa kramar för att hon haft Corona och har antikroppar. Men vänta lite nu?
Hon kan ju fortfarande bära på smittan? hon kan ju krama ett annan barn som har någon smitta och så i sin tur kramar vår dotter fröken och får de andra barnets smitta på sig?
ÄVEN om det nu skulle vara så att hon inte smittade ( men de har ju visat att man kan bära på smitta trots antikroppar) Så tycker jag ändå inte att det är okej att hon delar ut kramar till barnen.
Jag känner personligen att man ska föregå med gott exempel, för detta leder ju till att våra barn exempelvis kramar sina klasskompisar etc, eftersom de är just barn så är det ju inte så himla lätt för dom att tänka rätt i denna rådande situation vi är i. Men hur lätt är det för barnen att tänka och göra ” rätt ” om inte alla vuxna gör det ?

Detta har jag eldat upp mig lite på , och jag känner att jag ska skriva ett mail till läraren, hade tänkt först ta det via rektorn, men tänker att jag vill kontakta läraren först så hon själv kan får förklara sig…

Eller hur hade ni gjort? Hur tänker ni kring detta med kramar, ni får gärna komma med era input ! ♥


Min älskade lilla Lowa, jag känner så att jag vill skämma bort henne lite extra, hon som Älskar att läsa så skulle denna va helt perfekt att ha bredvid sängen, SÅ snygg, klicka HÄR så får ni se.♥


Visst var det fint? ♥ Priset på denna skönhet, 499kr!

5 kommentarer

 • Maria

  De är som du skriver, att Läraren kan mycket väl bära på smittan, även om hon själv har haft de, el om nå annat barn bär på smittan, kanske för de vidare, jag skulle säga till Läraren, om hon inte slutar med kramar så är de väl via rektorn man går. Man tar ju de säkra före de osäkra idag.
  Hemma kramar och pussar till sina barn är väl helt okej, de kan man inte leva utan, 😊🤗.

  • angelica

   Precis 🙂 jag tog det via Mail med läraren och fick bra respons tillbaka <3 nej exakt de går ej leva utan kramar o pussar på sina älskade godingar

 • Amanda

  Oj jag hade inte reagerat så hårt. Hon tänker ju säkert att eftersom hon själv inte när på smittan kan ge barn en kram i en värld där dom kanske extra mycket behöver det. Sen att det inte var genomtänkt, fine. Men jag hade nog hört av mig trevligt och förklarat för henne men absolut inte pratat med rektorn. Det här är en person som bara velat göra rätt och det blev tokigt men att dra det med rektor osv känns väldigt hemskt mot den stackars läraren som bara ville ge barnen kärlek och trodde det var okey. Så tänker jag ☺️

  • angelica

   Jag skrev ett Mail till läraren och förklarade hur jag kände, och även poängterade att jag förstod att hon gjorde i välmening <3 och jag fick ett bra svar tillbaka Tycker jag . Så jag känner mig nöjd 🙂 o nej har tog det inte via rektorn 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.