Foto,  Okategoriserade,  Vardag

Det gör ont och tips på grym bloggare…

Det gör så ont i mitt mammahjärta idag. Leia var helt hysterisk när jag skulle lämna henne på dagis imorse. Som jag skrev tidigare så har hon alltid varit lite “svårare” att lämna på dagis än vad tex Lowa har varit. Men idag var den värsta dagen jag varit med om hittills.. Hon började gråta redan när vi gick innanför grindarna. Ni vet sådär hysteriskt.. Leia och Lowa går på varsina avdelningar så vi lämnade Lowa först..

Leia fortsatte gråta och gråta och klängde sig fast.. jag fick bära in henne på avdelningen och sitta med henne en stund..
Som tur var så kom en av fröknarna fram och var så himla gullig. Berättade om saker hon hade tagit med sig som hon ville visa Leia. Jag vet att Leia känner sig trygg med henne så efter en stund hoppade hon över till hennes famn och vinkade till mig ♥ Så skönt att avslutet blev bra, men jag bröt sjävklart ihop när jag kom ut i bilen.. Älskade lilla unge.

Hon är så känslig mot förändringar och efter 4 veckor semester så tar det antagligen ett tag för henne att komma in i det hela igen.. Jag vet att det går över. Vi föräldrar har en app som heter försloleappen som fröknarna kan uppdatera oss föräldrar med bilder under dagarna. Jag är så glad för denna appen, speciellt idag, när jag fick en uppdatering med en bild på Leia och hennes bästis där dom är glad och leker. Det kändes bra i mitt lilla hjärta att få se. ♥

_MG_9658

 

Idag ska jag fortsätta sitta en liten stund med bröllopsbilder.. Det tar sin lilla tid att få färdigt bilderna, men det är så roligt att gå igenom och uppleva dagarna man hade med sina brudpar igen.

Tänkte att jag skulle visa en liten glimt från Emma & Johns bröllop som jag fotade för ett par helger sen. De gifte sig i Strå Kyrka men hade hela sin bröllopsfest på Starby Hotell i Vadstena. Så häftigt att hyra ett helt hotell för sig själv och fira sin dag. Det var häftigt att få dela dagen tillsammans med dom.
Vi började med förberedelser i spa avdelningen. Dagens make up artist var Erika. Jag har arbetat flera gånger med henne och hon är så grym på det hon gör verkligen. ♥
_14A8787 _14A8779_14A8784 _14A9020

Erika jobbar inte bara som make up artist , utan är även en härlig bloggande tjej. Hennes blogg är inspirerade och innehåller mycket sminktips.

11846116_934574849934932_1007870319_n
Ni hittar hennes blogg HÄR In och kika vettja!

Sen var det dags att fota porträtten och vi hade sån tur med vädret denna dag. Det var nog sommarens varmaste dag detta år. Jag kommer göra ett mer ingående inlägg om dessa underbaringar vid ett senare tillfället. Men ni får ett liten tjuvkik…

_14A9262 _14A9491_14A9424_14A9387_14A9405 _14A9462  Jag bara älskar klänningen Emma bar, ryggen var så fantastisk vacker!!_14A9516 _14A9562 _14A9588 Printen som sitter i ramen på bilden kommer ifrån thefashionroom.se

Nu ska jag fixa vidare.
Hoppas ni alla får en fantastisk dag.

Kram/ Angelica ♥

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *