Tips,  Vardag

Det här med att prioritera och rocka sockorna.

Imorse gick vi upp tidigt och för en gångs skulle blev det ingen stress. En lugn frukost framför tvn. Skönt med sånna dagar också. Man stressar så mycket ändå i livet känns det som.
Barnen var riktiga linslusar imorse och Lowa visade stolt upp att idag rockade hon sockorna. Tycker det är fint att vi firar dessa dagar. Att vi är olika individer men ändå har samma värde och rättigheter. ♥

Idag har det varit en riktig kaosdag på jobbet, varför är det alltid så? Jag har så svårt att strukturera upp och prioritera. Men det löser sig, lite har vi tagit tag i. Vi har också spännande nyheter på gång. Så denna vecka är det extra mycket att göra 🙂 Vill ge er en liten hint om det som komma skall..

Klicka på bilden för att redan nu besöka sidan och räkna ner  😉 Kan ni gissa vad det är? 

Med anledning av detta vill jag passa på att tipsa om de aktuella kampanjer som pågår. Hjälp oss få mer plats på lagret inför kommande nyheter. Vi har upp till 40% på noga utvalda inredningsprodukter.  Klicka HÄR för att komma direkt till aktuella kampanjer.

 Denna mässingskruka är en av mina favoriter hemma som pryder vårt vardagsrum, även denna är ute på Rea just nu! ♥
Alla rabatter är redan avdragna i kassan. Klicka HÄR för att ta del av dessa godingar till superpriser. Happy shopping 🙂

Syns lite senare!

Kram / A

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *