Graviditet Lucie♥,  Vardag

Det kom som ett brev på posten.

Det räckte med att jag skrev orden vabbruari på instagram så fick Leona feber, så typsikt.
Hon har som tur var inte superhög feber, 38 ungefär men är ungefär som vanligt, tänk att barn är så tåliga ändå, en annan är ju typ halvdöd vid 38 grader feber. Hoppas det försvinner lika fort som det kom. ♥

Vi har haft en helt okej helg, gårdagen kikade vi lite på större bilar, ganska bra att åka runt och kika på olika modeller, vissa 7-sitsiga bilar är verkligen så sjukt trånga, små säten,och benutrymmet är totalt obefintliga. Hur tänker de då? Därför det är bra att kika på alla olika modeller som finns så vi själva vet vad vi tycker är viktigt och vad vi kan “tumma” på. Sen fanns inte vissa modeller att kika på i butik vilket var himla synd, fått mycket tips om Seat- alhambra men den fanns tyvärr inte att titta på.
Vi ska fundera lite till, men har absolut hittat en vi ändå gillar båda två.

Idag har varit en mindre bra dag för mig, en riktig skitdag om jag ska vara ärlig, jag har SÅ jäkla ont i mina fogar, jag kan knappt gå alltså, helt sjukt . Aldrig tidigare upplevt så hård foglossning. Dessutom tär det verkligen på psyket att ha så ont och inte kunna göra normala saker. Jag längtar verkligen tills hon kommer nu, vill att dagarna ska knata på fort. Men just nu går det givetvis väldigt segt.
Har mest gråtit hela dagen idag och känt att det är så galet påfrestande. Det tär verkligen på att ha SÅ galet ont, frågade på instagram om tips och fick väldigt mycket tips om TENS bland annat, har aldrig testar det, sen fick jag reda på att man tydligen kan få låna det via kvinnohälsan.
Jag tänker att jag iallafall ska slå en pling dit imorgon och se om jag kan få hjälp, just idag känner jag att jag gör vad som helst för att slippa smärtan.
Förlåt för ett väldigt gnälligt in lägg, men orden bara rinner ur mig, tror jag behöver få ut dom.
Livet är tametusan inte ens dans på rosor som gravid alltså.

Håller tummarna för att morgondagen blir bättre. Ska krypa ner i sängen och hoppas på lite sömn.

Förlåt för ett gnälligt inlägg. Vi hörs imorgon.

Stor Kram till er. ♥

5 kommentarer

  • Sanna

    Du ska inte be om ursäkt! ? Man måste kunna få tala om hur man mår utan o be om ursäkt el känna att man gnäller. Livet är, som du oxå skriver, inte alltid en dans på rosor. O hellre ärlighet än nån som målar upp en fasad, får sånt lyser igenom tillslut. Jag uppskattar din ärlighet o det vet jag att många gör. Man känner sig trygg här på din blogg på nåt sätt, just för att man vet att du skriver som du gör o målar inte upp nåt som inte är. Jag hade uppskattat när jag va gravid om att få höra mer från andra hur jobbigt det oxå kan va. Jag fick oxå sån fruktansvärd foglossning men vågade knappt tala om hur jag mådde då jag inte riktigt vågade. Dels för att det kändes som att man inte fick gnälla, fick så ofta höra hur tacksam jag skulle va. O tro mig, jag va sååå tacksam!! Vi hade kämpat länge me o bli gravida. MEN det va inte alltid en dans på rosor o va gravid. Så jag hade uppskattat o läsa mer sånt här då för o inte få dåligt samvete o känna mig ensam… Nu är det 9 år sedan o jag hade idag känt annorlunda. Tack vare en blogg som din!? Så jag tror snarare du hjälper genom din ärlighet än o gnäller! Skickar en massa Styrke kramar till dig!!!??

  • Emelie

    Seat alhambra och volkswagen Sharan är i princip samma bil. Samma kaross, olika märken typ, haha. Har en Sharan och är supernöjd! 4 barn; 9år, 8år, 2 1/2år och 8 månader. Alltid 6 säten uppe. Får ändå plats med vagn och veckohandling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.