Graviditet nummer 5♥,  Vardag

Detta glädjande besked kom i brevlådan idag.

Hej måndag. Ny vecka i sjukstugan. Lucie mår ändå bättre tycker jag, men behöver sina inhalationer. Vi fick ett stort problem imorse när adrenalinet var slut på alla apotek i hela Östergötland. Då fick jag faktiskt lite panik.Men efter ett samtal till barnakuten så fixade dom så vi kunde hämta ut medicin på akuten här i stan. Tacksam att slippa åka till Linköping en gång till. Så nu har vi medicin så vi klarar oss ett tag till, hoppas det räcker och att vi snart kan sluta med inhalationer. ♥

Idag blev det premiär för årets första grill också, gud så smarrigt. Ser fram emot fler grillkvällar framöver, och i goda vänners sällskap. ♥ Fick också ett mail om att mina dahliaknölar som jag bokade redan förra året, är på g.. Som jag längtar att sätta igång , jag har vinterförvarat mina gamla knölar hos en vännina åt mig, tror vissa inte överlevt, men håller tummarna för att några gjort det iaf 🙂 Fick två nya knölar på posten häromdagen, och nu kommer det många fler, så många att jag inte ens vågar skriva, för Rickard kommer bli tokig på mig. Hihi. ♥ men jag tycker det är så roligt, och jag har inga gröna fingrar alls, så extra roligt om man lyckas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I fredags innan Lucie blev så dålig att vi behövde åka till akuten så kikade vi lite på lillasysters kläder, inventerade lite vad vi har och kikade in det nya babynestet som kommit hem. Det är ett babynest som man dessutom kan bära då det är handtag på. Kommer gå att ha i vagnen osv, tror vi kommer ha mycket användning av det. ♥

Har ändå ganska mycket kläder i storlek 56, det är nog den storleken jag köpt mest denna gång, inte så mycket i just 50. Tänker att storlek 50 har de oftast så himla kort tid, men några har jag sen de andra barnen, framöver OM jag råkar shoppa, så ska jag nog kika lite på storlek 62, Sen är det ju roligt att handla sen när hon väl är här också. ♥

Kan ni gissa favoritfärgen? 🙂 ♥
Liten söt hjälpreda, undrar så hur hon kommer reagera när bebis kommer. ♥

När hon sitter och försöker testa lillasysters små tossar men det var lite för små. 🙂


Nu till något annat, jag har tidigare skrivit om min oro som jag bär på kring graviditeten till och från. Jag trodde att det var extra denna gång pga att jag fick ett missfall tidigt i denna graviditet med en tvilling. Men , jag inser också när jag går tillbaka att jag andra gånger också haft oro. Jag pratade mycket om min oro när jag var hos min barnmorska sist, berättade även att jag önskade ett tillväxtultraljud, för att se så hon mår bra därinne, se så flödet i navelsträngen ser bra ut och en beräknad vikt på vad hon kan förväntas väga när hon föds. Jag hade lite oro kring att få en stor bebis när Lucie föddes, och hon var också störst av de alla. ♥ Sen var inte hennes förlossning jobbigare på något vis eller så, men det är ändå något jag funderar på. Min barnmorska skulle göra en konsultation med läkaren , sen har jag inget hört. Jag ska på barnmorskebesök nästa vecka så tänkte att jag inte skulle höra något innan dess.

Men så idag när jag öppnade brevlådan så hade jag fått post från Region Östergötland, men en tid för tillväxtultraljud v32. Så himla glad och tacksam att man blir lyssnar och hörd på.. ♥ Så nu har vi ännu ett ultraljud att räkna ner till. ♥

Nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas jag får lite mer sömn än natten som varit, Även om Lucie mår bättre i sin andning så är hon otroligt hostig. ♥ Igår när jag skulle sova så fick jag dessutom så otroligt ont ner i högra ljumsken,plus att jag fick sammandragningar samtidigt, har inte känt så tidigare, vet inte vad hon styrde med där inne. Det slutade med att jag fick ta två alvedon innan jag tillslut kunde somna ifrån det. Vet inte om hon borrade ner sig eller något ? för idag har jag dessutom sådär fruktansvärt ont neråt, typ ilningar som kommer och går. ♥

Så nu håller vi tummarna för mer sömn.  Sov gott fina ni!  Kramar / Angelica

En kommentar

  • Tima

    Så skönt att höra om Lucies medicin och att du får göra den här testen på nya bebisen 🌸🙏🏼🌸
    Ni har så mkt fint till era flickor och de är så lyckligt lottade som har er till föräldrar ✨

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *