Graviditet Leona ♥

Dunderpreggot checkar ut!

Min plan var att uppdatera er med ett härligt inlägg från vårt besök i palmhuset i Göteborg, en magisk plats verkligen, ni kommer förstå när ni ser bilder , för er som inte varit där :p

Men jag mår inget bra ikväll 🙁 så jag och mini checkar ut för dagen. Vi har haft en tufft dag tillsammans, det börjar ta på krafterna att vara gravid. Jag känner mig som ett riktigt dunderpreggo redan. Och då har vi 8 veckor kvar till mål. Hur ska det gå? Ibland känns det som en evighet och ibland känns det som att det går för fort. ♥

Man kan inte alltid vara på topp. Imorgon blir en bättre dag, har bestämt mig för att bära favoritklänning , då tror jag hela livet blir liiiite bättre!

Sov gott fina ni!

Puss från dunderpreggot! ♥

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.