En av de 20 bästa mammabloggarna! ♥

Heeeej!
Passar på att kika in idag och säga HEJ, Det var som vanligt alldeles för längesen, men nu har barnen sommarlov och dagarna går i ett känns det som. När barnen sover på kvällarna då är jag minst lika trött och somnar på två röda , om jag inte somnat i soffan innan! 🙂
Men jag ska egentligen inte klaga, vår lilla Lucie sover faktiskt väldigt bra måste jag säga, Har börjat sova hela nätter vaknar ibland på morgonkvisten och äter, men sen somnar hon om igen.
Igår gick vi inte upp förrän 09.30 lyx, men det gav mig lite ångest också. Ångest för att hela dagen försvann kände det som=) Men antagligen var det välbehövligt med lite extra sömn!

hur mår ni i dessa tider? Jag börjar tröttna på att se alla väggar här hemma, ibland känner man sig lite låst. Vi har byggt om altantrallen och fixat här hemma, det blev superbra.
Förresten så har vi också börjat kika på annat boende , vi var med och budade på ett äldre 20 tals hus förra veckan, det var så magiskt. Tyvärr blev vi överbudade, och de som budade kunde ta huset snabbare än oss. Men det kommer fler tänker jag. Dock har det etsats sig fast lite i mitt huvud. <3 Det var SÅ vackert och fint.

Jag måste också kika in och berätta en annan rolig sak. Jag har blivit utvalt till en av de 20 Bästa mammabloggarna! ♥ Känner mig verkligen hedrad. Så himla roligt att det uppskattas. Tack vare er fina läsare som kikar in här dagligen <3

Klicka in på länken HÄR för att se, vilka de andra 20 är, Både min fina vän Madde finns på listan, men också min fina vän som bor en bit härifrån, Satu, ( mybabydolls) =)


Tack för att ni kikar in hos oss och gör denna bloggen tillsammans!

Vill passa på att Önska er en fin midsommar ifall jag inte kikar in imorgon! Nu räknar vi ner här hemma tills Rickard går på sin semester. ♥

Kram och ta hand om varandra!
/Kram Angelica

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg