Foto

En av mina älskade lillasystrar.

God morgon!
Idag skiner solen äntligen lite, det har varit väldigt mycket regn och grått sista tiden, men förhoppningsvis vänder det lite. Jag ska snart iväg på jobb och då är jag glad om jag slipper regnet=)
För ett tag sen så gjorde jag en liten spontanfotografering av min lillasyster hemma i mammas trädgård, jag såg att det var väldigt fint ljus där och jag hade för en gång skull med mig kameran. Alice var inte så svårövertalad 😉 Jag tror hon trivs rätt så bra framför kameran, med all rätt, hon är så fin! Dock är ju jag en aning partisk förstås eftersom det är min syster 😉 men ändå=)

Här är några av mina favoriter från fotograferingen.
Tveka inte att hör av er om ni är sugna på att boka in en porträttfotografering, en riktig egoboozt! 🙂

_MG_6079 _MG_6048_MG_6042 _MG_6034 _MG_6032

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *