Vardag

En sån där podd och annat smått och gott.

God kväll. Hur har ni det?
Här är det full rulle just nu för det mesta, jag har jobbat några lördagar på Neo, alltid lika roligt att gästspela på jobbet lite. Man uppskattar att vara hemma lite extra efter ett sånt pass.

Förra året så besökte jag en studievägledare för att se vad jag behövde plugga upp för att eventuellt vidareutbilda mig, så jag bestämde mig för att börja plugga upp samhällskunskap.
Det är svårt att få ihop det, men det ska nog gå bra. Behöver bli bättre på disiplinen dock.  Vore skönt att få godkänt i det. Men sen om jag ska fortsätta söka in och plugga något annat , det vet jag inte just nu. Just nu när man har en liten med sig hemma hela tiden så känns det som en stor utbildning skulle vara svår att få ihop. Men det kanske är annorlunda när hon är så stor att hon börjar förskola. SÅ långt kan jag inte tänka än. För då får jag panik=) Hon är fortfarande liten.
Även om hon växer så det knakar=)
Ni ser ju vad hon växer den lilla godingen. Hinner inte med.

Här sitter hon i Lucies säng, hon har fått en ny större säng, vi var på Ikea och inhandlade den i helgen som var. Lucie är så nöjd och har sovit riktigt bra i sin nya säng. Det är lite avundsjuka här hemma från Leonas håll, så kanske vi behöver köpa en likadan till henne. ” mamma hennes säng är faktiskt mjukare och skönare än min” ♥

Nåväl, vi får se, men ett o annat projekt här hemma lär det nog komma, återigen sugen på att eventuellt måla om väggarna till någon annan kulör i just detta rum=) Men vi får se, måste klura lite. Men visst skulle ni tycka det var roligt att följa med och se?

En annan rolig sak som jag vill berätta , är något som vi prata om i flera år att göra, som ÄNTLIGEN ligger live.
Jag och Madde har blivit med ” en sån där podd ” Det är exakt vad den heter också=)

Ni får helt enkelt följa med in på våra samtal, mycket dravel, lite allvar och mycket mer.

Detta är något helt nytt, men som vi tycker är fantastiskt roligt, därför vill jag tipsa er om att lyssna på den.
Ni finner den HÄR. Det finns redan nu fem färska avsnitt, och vi tänker att vi ska släppa ett nytt varje vecka.
Hoppas ni kommer tycka om den lika mycket som vi =)

Nu ska jag mysa med Line som fortfarande är vaken och hoppas snart hennes sömntåg kommer.

Kramar Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *