Ett hav av solrosor!

God förmiddag. Igår började rutinerna igen efter ett härligt långt sommarlov.
De stora barnen började skolan, femte och tredje klass. Jag förstår inte hur fort det går.
Vi avslutade sommarlovet med en riktig mysdag och så åkte vi och besökte ett fält med solrosor. Väldigt vacker och magiskt. Vi tog lite fina bilder, busade och sen avslutade vi med att plocka några solrosor och sedan swisha ett bidrag till barncancerfonden. Tycker det är fint att de har gjort det så. ♥ En otroligt viktig insamling.
Vi besökte detta fält i Skänninge som ligger en bit från oss, vi har besökt deras gårdsbutik för några år sen och de har även en härlig lekplats för barnen samt att de kan kika på traktorer i olika storlekar. och även lite djur, har ni vägarna förbi tycker jag ni ska besöka. Gripenbergs gårdsbutik!

Vår fina fyrklöver, så stolt över de alla fyra, tänk så olika de kan vara trots att de är helsyskon. Att vara mamma till dessa är en utmaning mestadels varje dag, den ena dagen är aldrig den andra lik. ♥


Tur att jag har världens bästa att dela alla upptåg med, i 13 år har vi varit vi, känns som en evighet samtidigt som det har gått så himla fort. Man växer verkligen samman som par efter så många år tillsammans, vill bli gammal med honom. Trots hans sidor som ibland gör mig tokig, men han står dessutom ut med alla mina sidor jag har ibland, så det går säkert jämt ut. 😉

Tänk att alla barnen uppskattade detta lilla besök bland havet av solrosor, det fanns så många och i olika storlekar.

Leona min Leona, hon är nog den som pratar absolut mest av alla barnen, tätt efter Lowa som också kan prata rätt så bra 😉
Efter sommarens långa ledighet var hon lite ängslig när hon skulle sova i söndagskväll, lite pirrig och nervös att gå tillbaka till förskolan, men det funkade fint. Lucie börjar som sagt på torsdag eftersom vi kommer ha lite inskolning för henne igen och hoppas det går bra även för henne. Så tacksam att jag ändå har den möjligheten att kunna pussla lite och ha med Lucie när jag jobbar hemifrån, allt detta pusslande för att det sjävklart ska bli bäst för henne.
De små barnen betalar vi för två heltidsplatser på förskolan, sen är de aldrig där fulltid, då vi alltid försöker i den mån det går att de behöver vara där så lite som möjligt. De har tex varit hemma helt med mig hela sommaren, ♥ Därför blir jag så otroligt ledsen när man blir ifrågasatt på ett negativt sätt när man lämnar in tiderna till barnen. Eftersom jag jobbar både med vårt företag samt på neo ( inte helt tillbaka på neo än förrän nästa vecka ) så därför har jag möjligheten att kunna lägga mitt arbete nu så det passar bra för alla. Vill poängtera då att jag inte har ens hälften av tiden vi har ” rätt” till. Men att ändå bli ifrågasatt om jag jobbar?
Sjävklart vet jag att man inte får lämna barnen på förskolan och sen bara sitta hemma ledig.. Jag ogillar verkligen att bli orättvist behandlad. Vi har fått vår plats via kommunen, och där har vi 40H i veckan på båda barnen, jag anser att förskolan då inte behöver ifrågasätta när jag dessutom har barnen mindre.  Detta gjorde mig både upprörd och ledsen, så bara för att förtydliga så skrev jag ett mail till förskolan, där jag förklarade exakt hur vår arbetsituation ser ut, hur Rickard jobbar, hur jag jobbar osv. Jag behövde göra det för mitt egen del , och jag vill alltid ha en öppen dialog med vår förskola, så därför har jag svårt att vara tyst när jag tycker jag blir felbehandlad. Så nu hoppas jag att det inte blir mer missförstånd, och att de tänker hur man framförallt framför sina frågor. ♥

Nu ska jag strax åka och hämta Leona på förskolan, och snart kommer Lowa hem från skolan, sen inväntar i bara Leia så är alla hemma igen, känner mig alltid som mest hel när alla mina barn är hemma. Sen kommer Rickard hem och ska sticka iväg och ta sin andra vaccinationsspruta , äntligen kommer även han vara fullt vaccinerad mot covid.

Hoppas ni för en fortsatt fin dag.

Kramar / Angelica

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer