Första skolveckan och playdate!

♥Redan torsdag och Lowa har snart gjort sin första skolvecka. Hon har verkligen blivit så himla stor så fort. Det går så himla bra för henne, och det har inte varit några konstigheter vid lämningarna. Hon hoppas glatt iväg. Men sen har hon en stor trygghet i att ha Leia vägg i vägg också. Hon får vara med henne på rasterna ibland. Vi får väl se hur länge Leia tycker det är roligt att ha lillasyster som en liten svans. ♥ Leia var lite ledsen häromkvällen för att hon kände sig lite otillräcklig, hon har verkligen ett hjärta av guld och hon är SÅ mån om att alla ska ha det bra, hon hade velat vara båda med sina kompisar men även ta hand om Lowa och även andra barn på skolgården som hade sett ensamma ut. Men det kockade lite för att de större barnen får ju vistas på fler andra ställen än de små, och då hade hon känt sig kluven vad hon skulle göra. Jag är tacksam att hon berättar hur hon känner, ibland håller hon saker inombords och blir som ett litet åskmoln, innan hon lättar sitt hjärta och så blir det bättre.
Vi hjälpte henne och berättade hur hon skulle tänka, och att det inte ska känna att det är hennes ansvar. Vi kom fram till en bra lösning som gjorde att hon kunde vara med sina vänner, och även med sin lillasyster!
Det är otroligt skönt att ha dom på ett o samma ställe vid lämning och hämtning, det underlättar något otroligt, och det är så skönt att inte vara beroende av bilen , utan att man kan sätta Leona i vagnen och gå bort på fem minuter.

Igår efter skolan köpte vi med oss fika och åkta hem till Emma, Tyra och Theo! Kidsen blev överlyckliga! De lekte i timmar medans jag o Emma tog hand om de små. Leona är så gullig mot små bebisar och skulle nog kunna pussa ihjäl dom om hon fick bestämma 🙂

 
Lowa och Tyra gick på samma förskola innan och jag tror det viktigt att de får försöka ha kvar kontakten med deras kompisar som de lekt mycket med där, även när de går vidare och börjar skolan!

Nu ska vi snart gå iväg och hämta dom, så ska vi se vad vi hittar på under eftermiddagen. Jag har målat och målat som ni sett på Instagram, det stora gamla skåpet är äntligen färdigt, dock så var jag för svag för att kunna bära in det =P
Sen har jag även gått loss på spjälsängen, det bli SÅ bra, ska visa er när det är klart, behöver nämligen fylla på med lite färg, den tog slut!

Kikar in lite senare!
Kram/ A

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg