God morgon från oss!

God morgon! Ska strax sätta mig i bilen och åka mot Linköping! Men ville titta in till er och önska er en fin dag! ♥

Vad roligt att så många uppskattar vloggen , blir alldeles varm i kroppen av alla fina ord av er. Att ni tar er tiden att skriva några rader både här och privat! Då känns det extra roligt att fortsätta. Vi ska försöka lägga upp en plan för hur vi ska försätta, en rimlig plan med vad vi känner att vi hinner med 🙂

Jag håller fortfarande på att letar lampor, har visst inte kommit längre. Matta till vardagsrummet letar jag också efter, den jag hade bestämt mig för kom inte förrän i februari och jag vill nog inte vänta så länge! Så letar vidare och kollar inspiration på Pinterest, kan fastna i timmar 🙂

En sånhär växt skulle jag vilja införskaffa, så fin!

Puss på er!

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer