Golvet är utkastat och vilket mönster passar bäst?

Landade i soffan tillsammans med barnen, åh våra älskade kids! Så mysigt att släppa allt och bara va. Innan har vi fortsatt med hallen! Äntligen är hela easy cover tapeten uppe. Fasen det tog ett bra tag.. inte så smidigt som i ett vanligt rum. Kommer gå enklare när vi ska göra så i Leonas kommande rum framöver 🙂 Under eftermiddagen kom Jenny och hjälpte oss få upp de sista våderna. 🙂

Golvet är nu utrivet och slängt, hejdå med det! Vi kommer lägga in ett snyggare och ljusare golv för att få in så mycket ljus vi bara kan. Rickard har börjat måla väggarna vita, vilken fröjd för ögat. Tur att jag fotat lite bilder under resans gång.. för man glömmer nästan bort hur det såg ut innan..


Här är hallen före..
Här tog jag i förmiddags innan hela renoveringstapeten var på plats. det var för mörkt att fota nu ikväll..
Vi har ändå kommit en bit på väg. ♥

Imorgon forsätter vi, vårt mål är att hallen ska vara någorlunda klar gällande väggar och golv innan helgens slut ❤️ Sen ska vi fortsätta med trappen..

Har även börjat kolla efter en garderobsdörr, har kärat ner mig i mönster från superfronts, det finns så många snygga verkligen, kan dock inte bestämma mig för vilket mönster jag ska ha… jag tror också att jag ska välja en grå nyans för att bryta av allt det vita, vad tror ni om det?

Bilderna har jag sparat ner från pinterest. Vilket mönster är er favorit?

Dags att försöka sova ett par timmar, imorgonbitti kommer snickaren hit och ska fixa det sista innan vi kan färdigställa golvet.
Mycket renovering i bloggen nu 😉
Imorgon ska ni få se Leias nya hjärta lampa, hon är så stolt över den! ♥

Sov gott finisar!

Puss o Kram/ A

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer