Renovering huset

Han överraskade mig, och såhär ser köket ut just nu!

Hej på er! Tog en kortare paus från bloggen. Jag behövde samla på mig lite positiv energi. Tackar ödmjukast av era fina kommentarer! Ni är fantastiska, det vet ni va? ♥
Helgen har i vanligt ordning sprungit iväg, jobbade kväll i lördags på neo. Älskar jobbet där, att känna att man gör något riktigt bra , när man tar hand om alla små pluttisar.

Rickard lurade mig rejält också, Vi hade planerat att vi skulle lägga golvet i köket på söndagen eftersom jag var ledig. Men i lördags så var de stora tjejerna hos farmor och pysslade och då passade Rickard på att färdigställa golvet, Jenny min svägerska vae också här hemma och passade Leona samtidigt som Rickard fixade. Så gulligt!
Så när jag ringde på vägen hem så pratade vi om hur vi skulle lägga golvet och planerade. Så när jag klev innan för dörren och såg att det var färdigt så blev jag verkligen chockad!
Vilken lycka! Helt plötsligt hade vi ett golv. Så fint gjort av honom. ♥ Och tusen tack Jenny för hjälpen!

Älskar honom lite extra när han fotar under tiden för att han vet att jag vill ha bilder och kunna dokumentera och visa er. Bra va 😉 *

Vi har också bestämt oss för att fortsätta att måla samma färg som i vardagsrummet för att få det ännu mer enhetligt. Hittade en superbra färg från Nordsjö som heter easy2clean! Som är en superbra färg som man enkelt kan torka av. Och eftersom vi har barn så vet vi att det lätt kan bli smutsigt på väggarna. Så denna färg blir det i köket, jag funderar även på att dra en strykning av denna i vardagsrummet nära där vi har matsalsbordet. Känns tryggt att veta att man enkelt kan torka av om någon av barnen spiller ut!


Färgen får två tummar upp av Lowa =) Vi ska faktiskt sätta färgen på prov sen när den finns i köket och testa vad den tål 🙂 Så det får ni hålla utkik efter!

Idag kom Marcus och började montera skåpen i köket, det känns galet, nu är vi igång, och jag blev förvånad hur fort det har gått redan..
Såhär ser det ut just nu!


Visst har det hänt mycket? Jag längtar så tills det är helt färdigt!

Idag har vi dessutom bestämt oss för kakel och beställt det, jag är alltid så löjlig sådär och får sån beslutångest att jag aldrig kan bestämma mig ordentligt! Men de blir bra =)

Nu ska vi sticka iväg till mamma där barnen är, vi har gjort lite ärenden, och ikväll ska jag borra in nig i bokföringen!

Hoppas ni får en fin kväll.
Tack för att ni finns och för att ni vill följa oss! ♥

Puss & Kram / Angelica

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.