Helt plötsligt kändes hon så himla stor.

God eftermiddag i kylan,vad är det för konstigt väder, igår när jag åkte till jobbet på morgonen så fick jag skrapa rutorna, kändes inte okej, jag har ju vant mig vid värmen.
Idag fick jag en leverans av från h&m där jag köpt på mig massor av sommarkläder till barnen, känns långt borta just nu. Men barnen blev nöjda över sina kläder vad det verkar iaf.
Just nu är båda stora barnen och leker med kompisar så det blev jag och mini själva här hemma, tänker att jag borde fixa massor här hemma, men idag finns inte orken, så tänker att jag tar en lugn eftermiddag med mys, fick en känsla av att Leona håller på att få feber, hoppas INTE det.. ♥

I lördags skulle jag egentligen jobbat men när jag vaknade av klockan hade jag fått ett sms av jobbet att det fanns möjlighet att bli backad, att bli backad och få en ledig dag tillsammans med hela min familj då även Rickard va ledig kändes så lyxigt, så jag ringde jobbet, blev backad och kröp ner bredvid Rickard igen och somnade om. Vi passade på att åka till tippen och slänga lite skit, mer finns, men jag tänker att vi får ta små steg.
Rickard hade redan planerat dagen med besök på eftermiddagen, barnen har fått en ny kusin som de skulle träffa för första gången, så det blev en hel del bebisgos. Leona var fascinerad av den lilla bebisen och bebisens tutte, och ville gärna gosa och peta =)

Helt plötsligt blev Leona så himla stor ♥
 Man glömmer ju verkligen fort hur små de verkligen har varit.

De stora barnen blev nästan osams om vem som skulle få gosa först osv, Men tillslut samsades dom. 🙂

Som vanligt är vi aldrig ute i god tid med att förbereda saker, presenterna hade vi förberett men inte inslagningspapper 🙂 Så vi fick ta vad vi hade, barnen slog in presenterna i hampa snöre 🙂 Stolta och nöjda 😉

Nu ska jag svara på lite mail som jag halkat efter på, så tacksam att folk bryr sig och inte blir galna för att mina svar på mailen dröjer.

Va rädda om er.

KRAM

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg