Helvetesnatt med sammandragningar och vilken vecka bör BB-väskan vara packad?

Vet inte riktigt vart jag ska börja… vilken natt jag haft.. Jag fick Flashback tillbaka när Leia låg i magen, den upplevelsen kan ni läsa om i mitt tidigare inlägg HÄR.

Jag blev iallafall väckt inatt av att katten jamade och ville ut , jag blir lika frustrerad varje jäkla gång hon väcker mig! Kommer bli tokig sen när man har en nyfödd liten som ska äta på nätter , och dessutom ska man bli väckt av en katt. Hur som, jag släppte ut katten i dimman och gick och kissade och sen gick jag och la mig. Då började jag få sammandragningar, de gjorde inte ont men jag kände av dom. Läser ni hela inlägget från när Leia låg i magen så hade jag värkar i v30 och fick åka till förlossningen. Nu går vi snart in i v 33 och jag kände bara NEJ inte igen. Sammandragningen avtog och jag försökte somna.. men sammandragningarna fortsatte och jag kunde inte somna ifrån dom. Gick upp och kissade ännu en gång , denna gång tänkte jag noggrant på om jag fick ut ordentligt med kiss med tanke på att jah antagligen hade njursten när Leia låg i magen. När man varit med om det en gång och upplever samma sak igen så är man mer noggrann och har lite koll.. Men inga konstigheter så, sammandragningarna fortsatte. Jag kände hur jag blev irriterad och även lite orolig, har ingen lust att besöka förlossningen såhär ”tidigt” i graviditeten. Surfade lite på telefonen , det positiva med att jag var vaken var att jag hade fått ett sms från Madde ” Åker till förlossningen nu <3″ Tjiho! Messade lite med henne och blev uppdaterad under natten <3.

Skulle kunna bo i min älskade pyjamas <3 Dock sitter inte t-shirten lika bra längre då magen blivit lite större 😉

Efter att jag varit vaken i ca två timmar kunde jag äntligen somna ifrån mina sammandragningar, tack för det! Kände nästan lite panik ni vet, just för att vi bara är i v33. I slutet sen vet jag att jag kommer längta! Samtidigt börjar man förstå att det närmar sig och att jag faktiskt kanske borde börja förbereda mer än vad jag gjort. Tänk om hon vill komma tidigare? Borde kanske börja tvätta upp alla bebiskläder? 

Så idag har jag varit extra försiktig.. tagit det lugnt. Jag har fått sammandragningar men de har inte stört på det sättet. Men jag inser att det är dags att lyssna på sin kropp och försöka ta det lite lugnare.

På jobbet idag passade jag på att plocka upp kläderna från geggamoja. Det finns SÅ mycket fint.
Dessvärre har jag inte hunnit få iordning på hur vi ska ha det i butiken, hängde lite på klädställningen bara för att börja någonstans. Men tanken är att vi ska ändra om och strukturera om lite. 🙂
Roligt med lite nytt, det behövs. ♥


Kunde inte hålla fingrarna i styr så det blev ett sätt till snuttan i magen. ♥


Jag tror även jag ska köpa i den mintgröna färgen också den är så himla fin. ♥

Man kanske skulle börja förbereda lite mer, packa BB-väska osv, jag minns inte när jag hade den redo sist? Vilken vecka rekommenderar ni? Jag känner mig nästan senil som inte minns! haha.
Med Leia vet jag att jag packade samma dag vi åkte in. Men tänker att jag borde vara lite mer förberedd kanske?
Nu blir det mys i soffan, har en känsla av att jag kommer somna tidigt och hoppas på att få sova hela natten inatt. Tycker bebisen varit lite lugnare i magen idag än vad hon brukar också? Undra vad det beror på? Låt morgondagen gå med sen torsdag morgon ska vi kika på henne igen. Längtar!

Ta hand om er och tack för att ni kikar in!

Kramar / A

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer