Vardag

Hemmagjord Budapest och så blev paviljongen.

Inatt har jag sovit som en kratta hörrni. Vilka förvärkar, åh, jobbigaste på länge faktiskt. Men tillslut somnade jag ifrån det, men det tog sin lilla tid. Så jag var väldigt trött imorse när klockan ringde. Hade gärna stängt av och somnat om, men vi hade barnmorskebesök imorse så det gick ju inte 🙂 Tänkte skriva ett mer ingående inlägg om det senare ikväll, så får ni hålla utkik, det näst sista innan Bf! ♥

Nu tänkte jag visa hur paviljongen blev hemma hos svärmor, som Rickard hjälpte med i helgen! Det blev riktigt mysigt och det vi invigde den med hemmagjord Budapesttårta. Mums!

Riktigt mysigt, och jag längtar SÅ tills vi har flyttat, nu är det mest kaos hemma och man har ingen lust att fixa någonstans. Kommer bli roligare är vi bor i huset. Åh nästa månad är det dags!

Nu ska vi hem till mamma och bli bjudna på kvällsmat, tacksam att över alla fina som skämmer bort oss.

 

Kikar in sen och uppdaterar er om barnmorskebesöket och jag ska visa er något fint jag fick på posten igår ♥

Puss /A

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.