Vardag

Hemsk kramp i vaden och lugn frukost..

God morgon på er, har ni sovit gott? Jag vaknade ganska tidigt av att jag hade kramp i vaden, FY jag har verkligen glömt bort hur hemskt det är. Jag har haft det mer eller mindre alla graviditeter, men denna gången är den värsta, när jag väl får det så tar det så galet lång tid innan det släpper, jag hinner nästan få panik. Tillslut försvann det och jag låg och drog mig en stund i sängen. Båda barnen kom in på morgonen och kröp ner mellan oss. Så himla mysigt med en liten ledig dag i veckan. ♥

Vi tog en lång frukost med färskt bröd.

Barnen har redan varit ute en sväng och hoppat studsmatta, man känner att det börjar bli lite vår i luften med härliga plusgrader ute. Jag längtar så efter vår och sommar. Då ska vi ta många promenader tillsammans med lilla bebisen. Jag köpte till en hel del tillbehör när jag beställde vagnen. Bland annat en som kommer vara grym när man är ute och går själv. Ska visa er senare.

Nu ska Rickard ta över datorn det blir ett par timmars jobb, och sedan tänker jag att vi ska försöka ta oss ut i trädgården och vårröja, jag hade varit mer än nöjd om vi även hann en sväng till tippen.
Vi får se va vi hinner med!

Hoppas ni får en härlig start på morgonen!
Kram / Angelica

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.