Tips,  Vardag

Hon verkligen älskar henne! ♥

-innehåller annonslänkar-

Så många gånger jag tänk att jag ska ta mig tid till att skriva några rader till er härinne.. Men varje gång jag satt mig ner och försökt skriva så har det inte gått. Jag tror att det är för att jag har så mycket att skriva och så kommer inget ut istället.

Men nu så, alla sover här hemma och jag har krypt ner i sängen,  idag har vi haft en dag pulkabacken, Vi mötte upp en av Leias närmaste vänner och hennes familj så barnen fick åka lite tillsammans, och vi tog lite varm choklad i backen. Det var riktigt mysigt. Det var väldigt längesen vi gjorde något sånt så det var mysigt, det börjar verkligen bli så påfrestande detta med Corona, tänker inte skriva några längre rader om det , det är som det är, och jag hoppas så att våren och sommaren blir bättre.
Jag längtar efter det normala och kunna umgås mer med vänner. ♥ TUR säger jag att man kan hålla kontakt via telefon och FaceTime!

I helgen har jag hunnit med att måla om skrivbordet jag visade i förra inlägget, tycker det blev fint, ska visa er snart ♥
Älskar att förnya och ändra, har också fyndat en spegel på rusta som jag satt upp i sovrummet.
Lucies hörna har fått upp en ny poster som legat länge här hemma, och den ska ni få se, tycker den är så himla söt.
Tänkte ni skulle få se 🙂


Visst blev det fint, jag fullkomligt älskar väggfärgen vi har här inne, så mycket att jag har målat den i både vår hall och även allrummet på övervåningen, Får många frågor om den och det är HOP greige från Nordsjö!

Sen måste jag nämna en liten annan rolig detalj, när jag var yngre , alltså innan jag själv fick barn så sa jag att jag aldrig skulle köpa matchande kläder om jag fick barn när jag blev äldre, när jag såg mammor som matchade sina barn så tyckte jag att det nästan var lite töntigt 🙂 MEN alltså, det har jag ju fått äta upp kan jag säga, jag fullkomligt älskar ju att matcha mina kids! HUR roligt är det inte?
Så därför måste jag passa på att visa hur fint jag matchat småtjejerna!

Kunde inte motstå dessa fina set som jag hittade på Lindex, ni hittar det HÄR ♥ 

Kärleken mellan dessa två, alltså jag smälter vilket band de skapar… Jag trodde ändå på något vis att Leona kanske skulle bli avundsjuk, trotsa när Lucie föddes, för ( snart) ett år sen? Hur sjukt är inte det. Hur som , hon har aldrig det känns ju nästan sjukt att skriva det, men hon har aldrig visat någon avundsjuka. Hon har verkligen älskat sin lillasyster sen dag 1. Som Lowa kunde ju tjuvnypa Leona när hon vara liten och inte erkänna tex. Men Leona har som sagt aldrig visat något sånt. Så fint. ♥

Det finns fler saker i detta härliga mönster, kika in hos Lindex så hittar ni mer! HÄR

Avslutar med att bjuda på en månadsbild på lilla fisen.
Kan inte förstå att hon blir ett år nästa månad, har redan börjat fundera på present och kika på vad vi ska baka för tårta.

Nu ska jag stänga ner och sova lite så jag är redo för en ny vecka i kylan. Tänk vilken vinter vi fått helt plötligt.

Dessutom har jag börjat fila lite på ett inlägg, som är ganska djupt.. tänker att jag ska publicera det när det är färdigt och jag känner mig redo. Ibland är det lite läskigt att vara så …. naken…

Sov gott.
Kram/ Angelica

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.