Hur det kan gå till i min studio.

Tänkte dela med mig lite av hur det kan gå till när man kommer och fotograferar sig hos mig i min studio.

Min studio ligger i den otroligt fina staden Vadstena, den är inte så stor men har jättefint ljusinsläpp och högt i tak. Den är utrustad med en säng, som de lite äldre barnen kan få möjlighet att hoppa och busa i och för lite mindre barn kan dom landa mjukt om dom råkar tippa 🙂 Och för riktigt små bebisar finns det möjlighet för dom att ta sig en liten tupplur i den sköna sängen.

Man kan även flytta bort sängen och fotografera mot den fina vita golvet och de vita väggarna som finns, eller varför inte ta en bild och ha de stora vackra fönstren bakom.

Min studio är en dagsljusstudio, vilket betyder att jag aldrig fotograferar med blixt. Jag fotograferar alltid med det befintliga ljuset, och för lite gråare dagar kompletterar jag upp ljuset med dagsljuslampor.

Några behind the scenes bilder från hur det kan gå till i min studio och när jag arbetar.

IMG_2176 IMG_2224IMG_2192
IMG_2172 IMG_2200
Som ni ser finns även möjlighet till att sätta upp en bakgrund för att få en lite mer ”hem” känsla med golv och tapet.
Här finns inga begränsningar, jag lyssnar på era önskemål och tillsammans skapar vi fina bilder som ni kan kika på om och om igen. Bilden är evig , men inte tiden.

Här bjuder jag på några färdiga resultat från min studio. 🙂
_MG_3339 _MG_2287_MG_1107_MG_1221 _MG_1244
_MG_9354_sv IMG_8783 _MG_0262_farg
_MG_2160

Välkomna att boka er fotografering eller ställ era frågor till mig via. mail@angelicasandberg.se eller telefon: 073 – 543 02 70.

 

 

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer