Hur ska man kunna vara trygg och skydda dom mot allt det onda?

Idag fick jag ett väldigt obehagligt mail ifrån skolan. Det var ett meddelande från rektorn, det hade cirkulerat en man i skogsdungen precis utanför skolan där barnen alltid är och leker. Mannen hade inte varit hotfull , men barnen hade ändå blivit rädda för honom. Vilket jag kan förstå. Varför befinna sig i skogen sådär bland massor av barn? Vad var han ute efter?

Man läser så himla mycket i tidningen om sånt här, för ett tag sen var det en man som hade gått in i ett omklädningsrum på en skola här i stan och hållt fast en flicka. Det är inte så konstigt att man som förälder tycker det är jobbigt att lämna barnen på skola/förskola osv.
Jag vill att mina barn ska vara trygga på platserna de befinner sig om dagarna. Men i dagens samhälle känns det så svårt. Det finns så mycket sjuka människor som går fritt här i världen.

Jag är dock väldigt tacksam och imponerad av skolans snabba agerande och framförallt att dom tog det hela på stort allvar. De kontaktade polisen och rasterna hade dom inomhus istället under eftermiddagen. De släppte alltså inte ut barnen förrän de visste att mannen var borta. Jag är väldigt tacksam att de tog barnen på allvar och tog det säkra före det osäkra. I dagarna nu ska personalen vara extra uppmärksam vilket känns lite mer tryggt för mig som förälder .

Leia hade själv inte träffat på mannen men självklart hade det påverkat henne. Hon berättade att hon var rädd för att gå på toaletten själv. Det är fasen förjävligt, dessa människor borde förstå vad det utsätter våra stackars barn för. Jag blir galen bara av tanken av hur många idioter det finns i världen.

Mina barn är det finaste jag har men hur fasen ska jag lyckas skydda dom från allt det onda?

Tack för mig!

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer