Huvudvärk och mycket framtidsgrubbel!

I dagarna två har jag fått hämta barnen lite tidigare från skolan, Leia har klagat på huvudvärk. Hon lider nog tyvärr av migrän precis som mig min lilla älskling. ♥ Eller så är det helt enkelt så att det är förkylning på gång. Jag hämtade upp dom från fritids och så åkte vi hem, gosade ner oss under ett täcke och så serverade jag lite varm choklad.


Håller tummarna för att alla sjukdomar håller sig borta och att vila och varm choklad gjorde susen.

Jag ska strax påbörja maten till kvällen, blir inte alls någon lyxig variant utan lite tog lite vi hade hemma, jag kände att jag inte hade någon inspiration till att åka och handla något, hittade lite kyckling i frysen sen hade vi även barnens favorit, korv, tröttnar dom aldrig på det tänker jag? Men det är alltid ett säkert kort känns det som!

Förövrigt känns det nästan som jag har någon form av kris i mig själv, jag tänker att jag ska skriva av mig och gå tillbaka och se om det allt sker i samband med min mens, för jäklar vad hormonerna kan spela ett spratt med mig. Jag funderar mycket på framtiden, och undrar vad jag ska göra när jag blir stor. Ska jag fortsätta med det jag gör? Ska jag inte? Ska jag utbilda mig, till vad isåfall och orkar mitt psyke plugga? Jag tror nämligen inte det för att jag blir väldigt lätt trött i huvudet av småsaker.
Läser om en bekant som hade skrivit ett inlägg på Facebook om utmattningssytom och hur hon lärde sig leva med det, Kände igen  mig i så mycket som hon skrev. Blir extra försiktigt med mig själv och vill verkligen göra något som jag känner att jag mår bra utav. ♥ Ibland skulle det vara bra att veta åt vilket håll man ska gå och så blir det helt rätt. Jag trivs väldigt bra med mitt jobb där jag är idag, så inte för den saken skull. Det handlar mer om mig själv, att jag måste komma fram till något bra som passar mig, och vår familj absolut bäst. Enklast hade ju varit om man var miljonär ( skämotsiodo).


Det är så mycket som rör sig.i denna lilla hjärna. Men ingen annan än jag själv kan göra något åt det och verkligen skala ner och försöka ta en sak i taget, och kanske försöka förstå mina egna känslor.
Mycket svammel!
Nu ska jag sätta igång med maten, 

Hoppas ni får fin kväll! ♥
Kramar / A

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg